Love Island Suomen aloitus siirtyy viikolla

Love Island Suomi -ohjelman uuden kauden aloitus siirtyy viikolla. Kausi aloitetaan maanantaina 23.8.

Love Island Suomi -hittirealityn kolmannen tuotantokauden aloitus siirtyy viikolla eteenpäin. Ohjelman oli määrä alkaa tänään maanantaina 16.8. AVAlla, mtv-palvelussa ja C Moressa.

Uuden kauden lykkääntymisen syynä on mittavista turvatoimista huolimatta, mutta lukuisten koronatestausten ansiosta kaksi tuotannossa paljastunutta koronatartuntaa.

Mahdollisten altistumisten ja jatkotartuntojen välttämiseksi ohjelmaa tuottava ITV Studios Suomi ja ohjelmaa esittävä MTV Oy ovat päättäneet yhdessä lykätä kauden alkua viikolla. Love Island Suomea kuvataan vain yhden päivän viiveellä ja ohjelman tapahtumat näkyvät jo seuraavana päivänä televisiossa. Ohjelman kuvaamista ei voi keskeyttää ilman, että se näkyy ohjelman lähetysajassa.

”Tämä on poikkeuksellinen tilanne ja vaikea päätös, mutta se on ainoa mahdollinen, koska sekä MTV:lle että ITV:lle kaikkien tuotannon jäsenten turvallisuus ja terveys on tärkeintä. Tuotantokauden aloituksen siirtäminen on tietysti niin meille tekijöille kuin sarjaa odottaville faneille valtava pettymys. Meidän ensisijainen tehtävämme on kuitenkin turvata niin saarelaisten kuin muunkin tuotantotiimin terveys. Olemme päättäneet siirtää ohjelman aloitusta, jotta ehdimme varmistaa tuotannossa mukana olevien turvallisuuden”, sanoo ohjelman vastaava tuottaja Eevamaria Vassinen MTV:ltä.

”Koko tuotantoryhmää on testattu jo ennen tuotannon alkamista ja jatkamme testauksia säännöllisesti. Olemme noudattaneet tarkasti hygienia- ja koronaohjeistuksia sekä olleet yhteydessä Helsingin kaupungin koronavirusneuvontaan ja noudatamme infektioalan erikoislääkäreiden ohjeita. Näillä toimenpiteillä meillä on paras mahdollisuus jatkaa tuotantoa vastuullisesti”, kertoo ITV Studios Suomen vastaava tuottaja Heidi Munkberg.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.