Kuinka tulla parhaaksi kehätytöksi nyrkkeilyottelussa

Taistelulajeissa, kuten sekataistelulajeissa, painissa ja potkunyrkkeilyssä, kehätyttö on nainen, joka astuu kehään kierrosten välillä. Seuraavan kierroksen numero näkyy näiden tyttöjen kantamassa kyltissä.

Historiallisesti taistelujärjestäjät ovat ottaneet nuoria tyttöjä mukaan urheilutapahtumiinsa, ja tämä käytäntö on jatkunut tähän päivään asti.

Mitä kehätytön työ sisältää?

Häkkiurheilutapahtumassa kehätytöt tai kehämallit, kuten heitä laajemmin kutsutaan, ovat ratkaisevassa roolissa. Näillä naisilla on yleensä kyltti, joka osoittaa, mikä pyöreä numero on tulossa seuraavaksi. Niillä on myös keskeinen rooli varoittaessa television katsojia taisteltujen kierrosten määrästä ja jäljellä olevien kierrosten määrästä.

Ollaksesi kehätyttö, sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset

1) Vietä paljon aikaa kuntosaliharjoitteluun.

Jos joku haluaa työskennellä kehätyttönä, hänen tulee olla fyysisesti hyväkuntoinen. On tärkeää noudattaa harjoitusrutiinia, joka kiinteyttää kehosi lihaksia ja paljastaa virheettömästi muotoiltuja vatsalihaksia, pehmeitä käsivarsia ja upeat jalat. Taistelijat itse ovat hyvässä kunnossa ja näyttävät olevan melko hyväkuntoisia. Samoin naistaistelijoiden tulisi pystyä vastaamaan miestaistelijoiden tilaastetta.

2) Ylläpidä ihosi terveyttä.

Kun olet kameraa päin ja sinua kuvataan säännöllisesti, kaunis iho on erittäin tärkeää. Harjoittelu auttaa ajamaan asioita ulos huokosistasi, kun hikoilet, mutta muista pyyhkiä hiki mahdollisimman nopeasti, jos elämän pysäyttämätön voima ei ole liittolaisesi. Samoin nesteytyksen pysyminen on kriittistä, ja vettä siemaileminen on suositeltavaa. Vältä myös suolaisia, makeita tai öljyisiä aterioita. Vältä ruokia, jotka voivat aiheuttaa aknen puhkeamista, jos tiedät olevasi herkkä niille. Ihon pahenemisen vaikutusten vähentämiseksi alkoholijuomia tulee käyttää kohtuudella. Jos joudut pesemään ihosi myrkkyjen poistamiseksi, ole kurinalainen ja tee se hillitysti.

3) Varaudu siihen, että rekrytointiyritys ottaa sinuun yhteyttä.

Kehätyttöjen rekrytointiyrityksillä on erityiset kriteerit, joita he etsivät tulevista kehätyttömalleista.

He vaativat usein, että nuorilla tytöillä on erityinen ulkonäkö, ja siksi heidän on esitettävä tietty kuva seuraajilleen, jotta he voivat tulla rooliin. Monissa tilanteissa tämä edellyttää riittävän pitkiä hiuksia.

On tärkeää, että sinulla on vahva markkinointiportfolio. Varmista, että sinulla on houkuttelevia kuvia itsestäsi uima-asuissa ja hotshoteissa. Hyvä virnistävä pääkuva ja kehosi rakenne ovat välttämättömiä. Pidä kirjaa lantiostasi, kengän koosta, pituudesta, painosta, silmien varjostuksesta, hiusten varjostuksesta, hiusten pituudesta, ihon varjostuksesta, mekon koosta ja iästä.

Viimeinen ajatus

Kehätytöt ovat yleensä viehättäviä, joten monet ihmiset, erityisesti miehet, houkuttelevat katsomaan ja osallistumaan live-nyrkkeilyotteluihin nähdäkseen, kuinka kehänaiset kävelevät, mikä takaa optimaalisen tyytyväisyyden. Sama skenaario koskee NetBet nettikasino, joka on vain napsautuksen päässä elektronisesta laitteestasi.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.