Koripallon MM-kisoja seurataan suorana Nelosella ja Ruudussa!

Elokuussa starttaavia koripallon MM-kisoja seurataan Nelonen Median kanavilla aina valmistavista otteluista finaaleihin asti. 

Suomi pääsee nyt toistamiseen mukaan koripallon MM-kisoihin. Ensimmäistä kertaa Suomi osallistui vuonna 2014 villillä kortilla ja tänä vuonna kisapaikka on lunastettu karsintapelien kautta. Ruudussa esitetään kisojen aikana yli 30 ottelua, jotka ovat katsottavissa Ruutu+-tilauksella. Susijengin ottelut ja finaali esitetään myös Nelosella. 

Koripallon MM-kisat järjestetään Aasiassa, joten ottelulähetykset ajoittuvat Suomessa aamupäivästä keskipäivään. Suomi aloittaa MM-kisataipaleensa alkulohkosta E, jonka pelit pelataan Okinawassa ja aikaero Suomeen on +6 tuntia. Heti alkulohkossa vastaan tulee kova kolmikko: Saksa, Australia ja isäntämaa Japani. Alkulohkojen jälkeen Susijengillä on varmuudella vielä kaksi ottelua, joissa he taistelevat joko loppusijoituksesta tai pääsystä Filippiinien Manilassa pelattaviin puolivälieriin.

Viitenä ensimmäisenä pelipäivänä nähdään jokaisena kaksi ottelua Nelonen Median kanavilla. Jos Suomi pelaa, toinen otteluista on aina Susijengin matsi. Jokaisessa Susijengin ottelussa on mukana myös studio. Suomen ottelujen lisäksi alkulohkoissa seurataan Yhdysvaltojen otteluita sekä valittuja otteluja korisfanien suosikkimailta. Puolivälieristä lähtien Nelonen Median kanavilla nähdään kaikki ottelut.

Otteluiden suomenkielisestä selostuksesta vastaa Ruudusta tuttu NBA-selostaja Kristian Palotie. Näin hän kommentoi Suomen mahdollisuuksia:

”Susijengi saa Suomen lohkossa eteensä upean haasteen, johon sillä on eväät vastata koko lohkon parhaan pelaajan Lauri Markkasen johdolla. On etuoikeutettu olo päästä tarjoilemaan upeat MM-kisat ja Susijengin pelit suomalaisille!”

Otteluaikataulu Nelonen Median kanavilla

Susijengin valmistavat ottelut
4.8. Suomi – Liettua
9.8. Suomi – Viro
14.8. Liettua – Suomi
16.8. Latvia – Suomi

Alkulohkot 25.–30.8.
Susijengin pelit alkulohkoissa:
25.8. klo 10.30 Suomi–Australia
27.8. klo 14.40 JapaniSuomi
29.8. klo 10 SaksaSuomi

Jatkolohkot sekä sijoituslohkot 31.8.–3.9.Pudotuspelit 5.–10.9.

Nelonen Media on Suomen koripallomaajoukkueen kotinäyttämö

Suomen koripallomaajoukkueen matkaa MM-, EM- ja olympiakisoissa seurataan tulevina vuosina suorana Nelonen Median vapaasti katsottavilla tv-kanavilla ja Ruudussa. Ensimmäisenä luvassa on MM-karsinnat, joissa Susijengin kamppailu alkaa Ruotsia vastaan 25. marraskuuta. 

Nelonen Median uusi koripallosopimus kattaa vuoden 2023 MM-kisat ja niiden karsinnat (FIBA Basketball World Cup 2023), vuoden 2025 EM-kisat ja niiden karsinnat (FIBA EuroBasket 2025) sekä vuoden 2024 olympialaisten karsinnat.

Au, au, auuuu! Nälkäinen Susijengi jatkaa saalistustaan MM-karsinnoissa! Ruutu näyttää kaikki Suomen ottelut sekä muita huippumaiden kohtaamisia suorana sekä tallenteena! 2023 MM-kisojen karsintojen toisessa vaiheessa Susijengi pelaa samassa lohkossa Saksan, Israelin, Viron, Ruotsin ja Slovenian kanssa.

https://www.ruutu.fi/ohjelmat/koripallon-maaottelut

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.