Katsojaennätyksiä rikkonut Kevin Costnerin Yellowstone palaa uusin jaksoin

Yhdysvaltojen katsotuimpiin tv-ohjelmiin viime vuosina lukeutuneen draamasarja Yellowstonen kolmas kausi käynnistyy Paramount Network -ilmaiskanavalla tänään tiistaina 8. syyskuuta. Kevin Costnerin tähdittämän modernin westernin ovat luoneet Hell or High Water -käsikirjoituksestaan Oscarilla palkittu Taylor Sheridan ja muun muassa Sons of Anarchyn tuottanut John Linson. Kolmannen tuotantokauden jaksot voi katsoa etukäteen Paramount+-suoratoistopalvelusta. 

Yellowstone on ollut Yhdysvalloissa kaapeli-tv:n katsotuin alkuperäissarja kahtena edelliskesänä, ja 3. kauden ensi-ilta rikkoi jälleen katsojaennätykset ollen katsotuin ensi-ilta kahteen vuoteen. Uuden ajan western seuraa John Duttonin (Kevin Costner) ja hänen perheensä pyörittämän suurtilan elämää Montanassa, Yhdysvalloissa. Tilan elämää varjostavat jatkuvat konfliktit intiaanireservaatin kanssa sekä taistelu laajenevan kaupungin ja vihamielisten kilpailijoiden pyörteissä.

Yellowstonen uudella kaudella nähdään sekä uusia kasvoja että dramaattisia paljastuksia, kun tunnelma Duttonin perheen ranchilla tiivistyy entisestään. Paramount Networkin jättisatsauksen nimekkääseen tähtikaartiin kuuluvat Costnerin lisäksi muun muassa Fifty Shades -elokuvista tuttu Luke Grimes, Nälkäpeli-tähti Wes Bentley sekä useita palkintoja ja ehdokkuuksia haalinut Kelly Reilly. Kolmannella kaudella mukaan kuvioihin astuu myös sijoituspomo Roarke Morris, jolla on kunnianhimoisia suunnitelmia Duttonin perheen pään menoksi. Morrista näyttelee Lost-televisiosarjasta tuttu Josh Holloway.

Draamasarjan tekijäkaartin mukaan fanien odottama kolmoskausi on tapahtumien mittaluokaltaan aiempaa suurempi ja todennäköisesti myös monia katsojia järkyttävä. Esiin kaivetaan asioita ja teemoja, joihin tekijät ovat halunneet pureutua jo pidemmän aikaa. Menestyssarjasta on jo varmistettu myös neljäs tuotantokausi. 

Yellowstonen 3. tuotantokausi Paramount Network -ilmaiskanavalla tiistaina 8. syyskuuta kello 22:00 alkaen. Kolmannen kauden jaksot ovat nähtävissä etukäteen Paramount+-suoratoistopalvelussa.