Katso C Moren kesä- ja heinäkuun kärkitärpit tästä

C More tarjoaa uutta katsottavaa läpi koko kesän. Kesäkuussa C Moreen saadaan vauhdikas kotimainen draamauutuus Kotka 10, joka kertoo pelastajien elämästä. Kesä- ja heinäkuussa on lisäksi luvassa tuhti annos dokumenttielokuvia, jatkokausia suosikkisarjoille, eurooppalaisia laatusarjoja sekä muita sarjauutuuksia ja huippuleffoja. Urheilun ystävät seuraavat Mestarien liiga -kauden huipentavaa finaalia, maajoukkuejalkapalloa, monipuolisesti moottoriurheilua sekä maailman parhaita yleisurheilijoita.

SARJOJA

mm. Uusi C More -alkuperäissarja Kotka 10, Love Island Suomi, Intelligence: A Special Agent Special -erikoisjakso, mysteerisarja Our House, Catherine Cooksonin romaaneihin pohjautuvia brittiläisiä minisarjoja, uusia kausia sarjoille The Sketch Artist, Dalgliesh, Angel of Death ja Kimppäkämppä sekä uusi bulgarialainen rikosjännäri The Devil’s Throat. 

ELOKUVIA

mm. Mika Kaurismäen ohjaama Mielensäpahoittaja Eskorttia etsimässä, jouluinen komedia Kulkuset, kulkuset, Elena Ferranten romaaniin pohjautuva The Lost Daughter, Russell Crowen tähdittämä Poker Face ja rikosdraama American Sicario.  

URHEILUA

mm. MM-rallia kolmen kisan verran, rutkasti yleisurheilua läpi kesän, jalkapallossa Mestarien liigan finaali, Nations liigan finaalit sekä EM-karsintoja, motocrossin MM-sarjaa Hyvinkäältä, driftingin Suomen osakilpailu


 SARJOJA 


C More -alkuperäissarja Kotka10 seuraa pelastajien vauhdikasta elämää ja hengenvaarallisia työtehtäviä.

Täydellinen kesä, kausi 7 
3.6. suoratoistopalvelussa 

Norjalaisessa komediasarjassa tavoitellaan täydellistä kesäidylliä perheen ja suvun kanssa tai heistä huolimatta. Seitsemännen kauden alussa Terje ei pääse uudella veneellään mökkilaituriin hyökkäilevän lokin takia. Sarjaa julkaistaan ensimmäiset kolme viikkoa jakso viikossa, jonka jälkeen kaksi jaksoa viikossa. Sarja on katsottavissa myös Subilla ja MTV Katsomossa.  

Murha Helsingörissä, kausi 4 
4.6. suoratoistopalvelussa 

Poliisi Dan Sommerdahl ratkoo murhia Tanskan kauniissa Helsingörin rannikkokaupungissa yhdessä apurinsa Flemmingin kanssa. Uusi 4. kausi alkaa! Jaksoja on yhteensä kahdeksan, ja niitä julkaistaan kaksi viikossa. 

The Sketch Artist, kausi 2 
5.6. suoratoistopalvelussa 
Myös C More -kanavilla 

Rikosdraama Evestä, joka on arvostettu tunnistuskuvien piirtäjä Montrealin poliisissa. Työssään hän piirtää luonnoksia rikollisista, mutta omalla ajallaan hän hahmottelee, miltä hänen viisi vuotta sitten kadonnut poikansa nykypäivänä näyttäisi. Sarjan kaikki kymmenen jaksoa julkaistaan kerralla. 

Love Island Suomi, kausi 4 
5.6. suoratoistopalvelussa 

Odotettu neljäs Love Island Suomi kausi kuljettaa katsojat uudelle merenrantavillalle, jossa tavataan joukko rakkaudennälkäisiä sinkkuja. Ohjelman juontajana jatkaa Veronica Verho. Jaksoja julkaistaan maanantaista lauantaihin klo 20. Sarja on katsottavissa myös MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.  
 
Intelligence: A Special Agent Special
6.6. suoratoistopalvelussa 
Myös C More -kanavilla 

Tunnin mittaisessa Intelligence-sarjan erikoisohjelmassa David Schwimmer esittää NSA-agenttia ja Nick Mohammed hänen tietokoneanalyytikkoapuriaan. CySecin tulevaisuus on vaakalaudalla, joten agenttien täytyy ottaa kovat aseet käyttöön pelastaakseen maineensa ja työpaikkansa. Jaksossa erikoisvieraana Jennifer Saunders
 
Catherine Cookson: A Dinner of Herbs, kausi 1 
7.6. vain suoratoistopalvelussa 

Mies tapetaan, ja eloonjääneet lapset jäävät miehen ystävälle. Yhdessä vietetyt lapsuusvuodet vahvistavat heidän suhdettaan, mutta vuosikymmenten kuluessa kipeät salaisuudet menneisyydestä nousevat pintaan koettelemaan heidän välejään. Vuonna 2000 valmistunut sarja perustuu Catherine Cooksonin menestysteokseen. Sarjan tapahtumat sijoittuvat 1800-luvun loppupuolen pohjoiseen Englantiin. Pääosissa nähdään Jonathan Kerrigan, Tom Goodman-Hill ja Ivan Kaye. BritBoxin valikoimiin kuuluvassa sarjassa on kuusi jaksoa, ja ne kaikki julkaistaan kerralla.  

Catherine Cookson: Colour Blind, kausi 1 
7.6. vain suoratoistopalvelussa 

McQueenin perheessä ollaan yhtä suorapuheisia kuin avaramielisiäkin. Heillä on vahvat mielipiteet, ja he osoittavat nopeasti syyttävällä sormella, jos joku ei noudata sosiaalisia käytänteitä. Perheen elämä kääntyy ylösalaisin, kun Bridget-tytär kertoo avioituneensa mustaihoisen miehen kanssa. Catherine Cooksonin kirjaan perustuva sarja sijoittuu 1920- ja 1930-lukujen Tynesideen Englannissa. Pääosissa nähdään Niamh Cusack, Tony Armatrading ja Art Mailk. Vuonna 1998 valmistunut sarja kuuluu BritBoxin tarjontaan. Sarjan kaikki kolme jaksoa julkaistaan kerralla.  

Catherine Cookson: The Round Tower, kausi 1 
7.6. vain suoratoistopalvelussa 

Varakkaan perheen tyttären Vanessa Ratcliffen ja heidän kotiapulaisensa pojan Angus Cottonin välille kehittyy luja ystävyys. Vanessan vanhemmat vastustavat ystävyyttä ja syyttävät Angusta Vanessan raskaudesta. Skandaalin ravistellessa perhettä viaton Angus saa kaikki syyt niskoilleen, mikä vain syventää nuorten suhdetta ja johtaa Anguksen menestyksen polulle. Sarjan pääosissa nähdään Emilia Fox, Ben Miles ja Denis Lawson. BritBoxin tarjontaan kuuluva sarja on valmistunut vuonna 1998. Jaksoja on yhteensä kolme, ja ne kaikki julkaistaan kerralla. 

Catherine Cookson: The Secret, kausi 1 
7.6. vain suoratoistopalvelussa 

Freddie Musgrave on jättänyt syntinsä taakseen ja tekee nyt laillista ja rehellistä työtä. Mutta yhtäkkiä eräs henkilö hänen menneisyydestään ilmestyy kuvioihin ja uhkaa tuhota kaiken. Sarja perustuu Catherine Cooksonin The Harrogate Secret -nimiseen jännitysromaaniin, ja se sijoittuu 1880-luvun Englantiin. Pääosissa nähdään Colin Buchanan ja Hannah Yelland. BritBoxin vuonna 1998 valmistuneessa sarjassa on yhteensä kolme jaksoa, ja ne kaikki julkaistaan kerralla. 

Catherine Cookson: Tilly Trotter, kausi 1 
7.6. vain suoratoistopalvelussa  

Tilly Trotter ei ole kuin muut kylän nuoret naiset. Hän on pitkänhuiskea ja vahva eikä hän pelkää niin sanottuja miesten töitä auttaessaan kasvatti-isovanhempiaan. Hieman villistä ulkonäöstään huolimatta hän on kaunis ja puoleensavetävä. Ennakkoluulot Tillyä kohtaan johtavat kuitenkin yllättäviin vaikeuksiin. Sarja perustuu Catherine Cooksonin teokseen ja sijoittuu 1930-luvun Englantiin. Sarjan pääosissa nähdään Carli Norris, Simon Shepherd ja Rosemary Leach. Vuonna 1999 valmistunut sarja kuuluu BritBoxin tarjontaan. Sarjan kaikki neljä jaksoa julkaistaan kerralla. 

The Real Housewives of Orange County, kausi 17 
8.6. vain suoratoistopalvelussa 

The Real Housewives of Orange Countyn odotettu uusi kausi nähdään tuoreeltaan C Moressa. Tamra Judge tekee näyttävän paluun kotirouvien joukkoon. Tamran lisäksi 17. kaudella jatkavat Shannon Storms Beador, Heather Dubrow, Gina Kirschenheiter ja Emily Simpson. Tamra esittelee heille ystävänsä Jennifer Pedrantin, joka nopeasti löytää paikkansa ryhmässä. Tamran laajaan ystäväjoukkoon lukeutuu myös Beverly Hillsin täydellisistä naisista tuttu Taylor Armstrong, joka on niin ikään saamassa jalansijaa Orange Countyn seurapiireistä ystävänsä avulla. Sarjaa esitetään Yhdysvaltain esitysten kanssa samaan tahtiin jakso viikossa. 

Salainen agentti Harry Palmer, kausi 1 
14.6. vain suoratoistopalvelussa 

Kaksiosainen BritBoxin minisarja Salainen agentti Harry Palmer (orig. The Ipcress Files) on 1960-luvun kylmän sodan keskelle sijoittuva tyylikäs vakoilutarina. Joe Colen (Gangs of London) esittämä Harry Palmer on Berliinissä asuva entinen brittiarmeijan kersantti, joka pyörittää mustaa pörssiä. Huijarin bisneksille tulee loppu, kun lain koura saa hänestä otteen. Palmerille tarjoutuu tilaisuus välttyä vankilalta, kun Britannian tiedustelupalvelu haluaa värvätä hänet agentikseen. Palmer aloittaa ensimmäisen peitetehtävänsä, joka vie häntä ympäri maailmaa. Sarjassa näyttelevät Joe Colen lisäksi mm. Tom Hollander, Lucy Boynton, Ashley Thomas ja David Dencik. Sarjan molemmat jaksot julkaistaan kerralla.  

C More -alkuperäissarja  
Kotka 10, kausi 1 
15.6. yksinoikeudella vain C More -suorastoistopalvelussa 

Kahdeksanosaisessa C More -alkuperäissarjassa Kotka 10 seurataan kahden pelastustiimin ja ensihoitoyksikön toimintaa ja elämää Kotkan pelastusasemalla sekä erilaisissa työtehtävissä. Pelastusasemalla töitä pusketaan 24 tunnin vuoroissa, joten on selvää, että henkilöstö tuntee toisensa hyvin. Heidän välilleen syntyy ystävyys- ja rakkaussuhteita, ja myös kotiongelmat näkyvät käytöksessä. Sarjan keskiössä on neljä pelastajaa, joiden elämää seurataan myös aseman ulkopuolella. Sarjassa nähtävät pelastustehtävät perustuvat tositapauksiin. 
Kotka 10 -sarjan päärooleissa näyttelevät Sara-Maria Heinonen (Vedetään hatusta), Juha Kukkonen (Invisible Heroes), Kai Vaine (Bullets), Jaakko Ohtonen (The Last Kingdom), Jasir Osman (Luuserit), Heikki Ranta (Sininen enkeli), Sara Paasikoski (Rehtori), Inka Kallén (Odotus) ja Matleena Kuusniemi (Maria Kallio). Jaksoja on yhteensä kahdeksan, ja niitä esitetään kahden jakson viikkotahdilla. 

The Devil’s Throat, kausi 1 
19.6. suoratoistopalvelussa 
Myös C More -kanavilla 

Walter Presents -laatusarjoihin kuuluvassa bulgarialaisessa rikossarjassa poliisi ja turvallisuusagentti seuraavat synkkiä johtolankoja löytääkseen tappajan pienestä ja uneliaasta, vuorten ympäröimästä kaupungista. Jaksoja on yhteensä 12. Kauden kaikki jaksot julkaistaan kerralla. 

Welcome Home – Rinkeby United, kausi 1 
20.6. suoratoistopalvelussa 

Ruotsalaisessa TV4-alkuperäisdokumentissa seurataan tukholmalaisesta lähiöstä ponnistaneen Rinkeby United -jalkapallojoukkueen arkea ja elämää yhden kauden ajan. Sarjassa on kuusi jaksoa, ja niitä julkaistaan yksi viikossa. 

Our House, kausi 1 
28.6. vain suoratoistopalvelussa 

Viikonloppumatkaltaan kotiin palaava Fi Lawson kokee elämänsä järkytyksen, kun hänen talonsa on tyhjennetty ja tuntematon pariskunta on tekemässä muuttoa sinne. Myös hänen miehensä Bram on kadonnut. Fi joutuu hetkessä keskelle salaisuuksien ja valheiden verkkoa, jossa Bram ei ole ainoa, jolla on salattavaa. Sarjan päärooleissa näyttelevät Tuppence Middleton (Downton Abbey), Martin Compston (Line of Duty) ja Rupert Penry-Jones (Spooks). Sarja pohjautuu Louise Candlishin palkittuun kirjaan. BritBox-sarjan kaikki neljä jaksoa julkaistaan kerralla.  

Martin Compston’s Scottish Fling, kausi 1 
28.6. vain suoratoistopalvelussa 

Line of Duty -sarjasta tunnettu Martin Compston palaa kotiseudulleen etsimään juuriaan. Yhdessä ystävänsä, tv-juontaja Phil MacHughin kanssa he selvittävät, millaista on olla skotti 2000-luvulla. Kuuden jakson aikana kaksikko tutustuu Skotlannin eri kolkkiin, sen kiehtoviin ihmisiin ja paikallisiin erikoisuuksiin. BritBox-sarjan kaikki kuusi jaksoa julkaistaan kerralla. 

The Pleasure Principle, kausi 1 
3.7. suoratoistopalvelussa 
Myös C More -kanavilla 

Kolme nuorta naista on murhattu ja heidän ruumiinsa – tai ruumiin osia, löytyy kolmesta eri maasta. Raa’at murha liittyvät selvästi toisiinsa. Kolmen poliisilaitoksen tutkimukset risteävät ja lopulta yhdistyvät yhdeksi yhteiseksi murhatutkimukseksi. Sarjassa on kymmenen jaksoa, ja ne kaikki julkaistaan kerralla. Tšekkkiläinen The Pleasure Principle kuuluu Walter Presents -laatudraamasarjoihin.  

Run the World, kausi 2 
13.7. suoratoistopalvelussa 
Myös C More -kanavilla 

Draamakomediasarja neljästä harlemilaisesta ystävyksestä, jotka pitävät aina yhtä ja tukevat toisiaan, samalla kun he uneksivat maailman valloittamisesta. Jaksoja on yhteensä kahdeksan, ja niitä julkaistaan kaksi jaksoa viikossa. 

Kimppakämppä, kausi 3 
16.7. suoratoistopalvelussa 
Myös C More -kanavilla 

Ystävykset Ainsley, Harry, Liz, Ben ja Heather pääsivät yksinäisyydestä kosteiden häiden jälkeen ja muodostivat yhteisön. Kolmannella kaudella Ben aloittaa toiminnan B&B-majoituksen tarjoajana. Kauden kaikki kahdeksan jaksoa julkaistaan kerralla. 

Angel of Death, kausi 2 
17.7. suoratoistopalvelussa 
Myös C More -kanavilla 

Puolalaisen rikosdraamasarjan toisella kaudella on ehtinyt kulua vuosi edelliskauden traagisista tapahtumista. Sarjamurhaaja Piotr Wolnickia vastaan on aloitettu oikeudenkäynti. Poliisin suureksi yllätykseksi Wolnicki ei tunnusta tekojaan, vaan yrittää kaikin keinoin vakuuttaa yleisön syyttömyydestään. Kauden kaikki seitsemän jaksoa julkaistaan kerralla. 

MasterChef UK, kausi 19 
26.7. vain suoratoistopalvelussa 

MasterChef UK:n odotettu 19. kausi alkaa. Mukana on 45 lahjakasta amatöörikokkia, joista jokainen yrittää tehdä vaikutuksen tuomareihin ja heidän makuhermoihinsa. Tuomareina toimivat Gregg Wallace ja John Torode. BritBoxin tarjontaan kuuluvan sarjan kaikki jaksot julkaistaan kerralla. 

Dalgliesh, kausi 2 
30.7. suoratoistopalvelussa 
Myös C More -kanavilla 

Runoilija-poliisi Adam Dalgliesh jatkaa murhaajajahtia 1970-luvun Englannissa. Tällä kertaa Dalgliesh, joka menetti vaimonsa ja lapsensa ennen ensimmäistä kautta, pohtii luopuvansa poliisitoiminnasta jatkaakseen runoilijan uraansa. Hän saa kuitenkin tutkittavakseen kolme hankalaa ja toisistaan hyvin erilaista tapausta.  Kauden kaikki kolme jaksoa julkaistaan kerralla.  

ELOKUVIA – KÄRKITÄRPIT 

Heikki Kinnunen ja Kari Väänänen tähdittävät Mika Kaurismäen ohjaamaa leffaa Mielensäpahoittaja Eskorttia etsimässä.

Poker Face 
1.6. yksinoikeudella C More -suoratoistopalvelussa 

Huippupokerin maailmaan sijoittuvassa trillerissä Russell Crowe on teknomiljonääri Jake Foley, joka järjestää ystävilleen unohtumattoman illan ja mahdollisuuden voittaa satumaisen summan rahaa. Pelaajilta vaaditaan vain panokseksi jotain, mistä kukaan ei halua luopua: heidän salaisuutensa. Pelin edetessä osallistujille selviävät pelin todelliset panokset. USA 2022. 

Gimme Danger 
1.6. suoratoistopalvelussa 

Jim Jarmuschin raju ja kiitetty dokumentti musiikkilegenda Iggy Popista ja hänen vaikutusvaltaisesta rokkibändistään The Stooges. USA 2016. 

It Was Fifty Years Ago Today! The Beatles: Sgt Pepper and Beyond 
1.6. suoratoistopalvelussa 

Beatlesin klassikkoalbumin ja useissa äänestyksissä maailman parhaaksi pitkäsoitoksi valitun Sgt. Pepper’s Lonely Harts Club Bandin 50-vuotispäivän yhteydessä julkaistussa dokumentissa viedään katsoja legendaaristen äänitysten kulissien taakse. Erityisesti vuosia 1966-1967 tarkastelevassa dokumentissa paljastetaan inspiraation lähteitä, valotetaan artistien tuon hetkistä mielentilaa ja kerrotaan ensimmäisistä hetkistä, kun bändin rivit alkoivat rakoilla. Iso-Britannia 2017. 

Grace Jones: Bloodlight and Bami 
1.6. suoratoistopalvelussa 

Muotokuva ikonisesta Grace Jonesista, joka syntyi Jamaikalla ja teki itselleen nimeä New Yorkissa 70-luvulla ensin mallina, artistina ja diskokuningattarena Studio 54:n piireissä. Sittemmin hän loi uraa näyttelijänä. Iso-Britannia 2017. 

Amazing Grace 
1.6. suoratoistopalvelussa 

Ohjaaja Sydney Pollack kuvasi vuonna 1972 Aretha Franklinin live-albumin nauhoitusta Amazing Grace -kirkossa Los Angelesissa. Filmimateriaali lojui piilossa yli 45 vuotta, kunnes se saatiin valmiiksi dokumenttia varten. USA 2018. 

Bad Reputation 
1.6. suoratoistopalvelussa 

Dokumenttielokuva ikoni Joan Jettistä, joka tunnetaan sekä The Runawaysista että soolourastaan. Hän on toiminut myös tuottajana ja ennen kaikkea naispuolisten rockmuusikoiden pioneerina. USA 2010. 

American Sicario 
2.6. suoratoistopalvelussa 
Myös C More -kanavilla 

Amerikkalainen gangsteri Eric Vasquez yrittää hankkia mainetta Meksikon alamaailmassa mutta saakin vain vihamiehiä mahtavista huumekartelleista. Ohjaus RJ Collins. USA 2021. 

Everybody’s Everything 
8.6. suoratoistopalvelussa 

Kiitetty dokumentti, jossa kuvataan edesmenneen yhdysvaltalaisen räppäri Lil Peepin elämää ja uraa arkistokuvin sekä ystävien, perheen ja kollegojen antamien haastattelujen avulla. USA 2019. 

Dark Horse 
8.6. suoratoistopalvelussa 

Brittiläisen Louise Osmondin dokumenttielokuva ryhmästä miehiä, jotka päättävät lähteä hevoskilpailualalle. Iso-Britannia 2015. 

Welcome to Leith 
8.6. suoratoistopalvelussa 

Dokumenttielokuva, jossa kuvataan White Power -liikkeen yritystä ottaa haltuunsa kokonainen kaupunki Pohjois-Dakotassa. USA 2015. 

Obit 
8.6. suoratoistopalvelussa 

Tarkkanäköinen amerikkalaisdokumentti New York Timesin toimittajista, jotka ovat erikoistuneet muistokirjoituksiin. USA 2016 

Mielensäpahoittaja Eskorttia etsimässä 
9.6. yksinoikeudella C More -suoratoistopalvelussa 

Mielensäpahoittaja kolaroi rakkaan Eskorttinsa ja auto täytyy romuttaa. Nykyaikainen kulkuneuvo ei käy laatuun ja lähin Eskortti vuosimallia 1972 löytyy Saksasta. Mielensäpahoittajan on matkattava yksin Saksaan, mutta Hampuriin saavuttuaan hän tarvitsee veljensä Tarmon apua. He eivät ole olleet tekemisissä vuoskikymmeniin. Auton etsinnän lomassa mutkaisen matkan varrella kaivetaan esiin veljesten väliset vanhat ja uudet kuopat. Ohjauksesta vastaa Mika Kaurismäki. Päärooleissa Heikki Kinnunen ja Kari Väänänen. Suomi 2022. 

Copshop 
9.6. suoratoistopalvelussa 
Myös C More -kanavilla 

John Carnahan ohjaamassa toimintatrillerissä pikkukaupungin poliisiasemasta tulee torpedojen, huijarin ja poliisin vauhdikkaan kissa ja hiiri -leikin tapahtumapaikka. Pääosissa Frank Grillo, Gerard Butler, Alexis Louder ja Anthony Lamb. USA 2021. 

Hitchcock/Truffaut 
15.6. suoratoistopalvelussa 

Amerikkalaisdokumentti legendaarisista keskusteluista mestariohjaajien Alfred Hitchcockin ja François Truffautin välillä. USA 2015. 

Bombshell: The Heddy Lamarr Story 
15.6. suoratoistopalvelussa 

Dokumenttielokuva Hollywood-tähti Hedy Lamarrista, joka oli myös nerokas insinööri ja keksijä. USA 2017. 

Becoming Bond 
15.6. suoratoistopalvelussa 

Dokumenttielokuva automekaanikko George Lazenbystä, joka sai heikosta kokemuksestaan huolimatta pääroolin James Bond -elokuvassa. USA 2017. 

Sneakerheadz 
15.6. suoratoistopalvelussa 

Viihdyttävä amerikkalaisdokumentti, jossa kuvataan yhä suositumpaa keräilykulttuuria epätavallisten ja kalliiden lenkkitossujen ympärillä. USA 2015. 

RGB 
15.6. suoratoistopalvelussa 

Palkittu dokumentti Ruth Bader Ginsburgista, USA:n korkeimman oikeuden legendaarisesta tuomarista, josta tuli myös popkulttuurin ikoni. USA 2018. 

Electrical Life of Louis Wain 

16.6. suoratoistopalvelussa 
Myös C More -kanavilla 

Brittidraama taiteilija Louis Wainista (Benedict Cumberbatch), josta tuli viktoriaanisessa Englannissa kuuluisa surrealistisista kissamaalauksistaan. Elokuvassa näyttelevät myös mm. Olivia Colman, Claire Foy, Toby Jones ja Nick Cave. Ohjauksesta vastaa Will Sharpe. Iso-Britannia 2021. 

Dior and I 
22.6. suoratoistopalvelussa 

Dokumenttielokuva, joka seuraa suunnittelija Raf Simonsia tämän tarttuessa ruoriin Diorin muotitalossa. Hänellä on 2 kuukautta aikaa luoda mallisto. Ranska 2014. 

Hal 
22.6. suoratoistopalvelussa 

Dokumenttielokuva yhdysvaltalaisesta ohjaaja ja elokuvaleikkaaja Hal Ashbystä, joka palkittiin parhaan leikkauksen Oscarilla vuonna 1967 elokuvasta Yön Kuumuudessa. Ashbyn ohjaustöitä ovat muun muassa Saattokeikka (1973) ja Peter Sellersin tähdittämä Tervetuloa, Mr. Chance!, josta Ashby sai Golden Globe -ehdokkuuden ja Sellers Oscar-ehdokkuuden. USA 2018. 

McQueen 
22.6. suoratoistopalvelussa 

Dokumenttielokuvassa piirretään muotokuva Alexander McQueenistä, englantilaisesta työläispojasta, joka kiipesi teini-ikäisestä oppipojasta Savile Row’lla yhdeksi muotimaailman suurimmista tähdistä. Iso-Britannia 2018. 

Westwood: Punk, Icon, Activist 
22.6. suoratoistopalvelussa 

Brittiläinen dokumenttielokuva, jossa piirretään muotokuva värikkäästä Vivienne Westwoodista, vaikutusvaltaisesta brittimuodin veteraanista. Westwood on ollut parrasvaloissa 70-luvulta lähtien, jolloin hän oli yksi punk-aallon avainhahmoista. Iso-Britannia 2018. 

The Brink 
22.6. suoratoistopalvelussa 

Dokumentti Steve Bannonista, Donald Trumpin entisestä päästrategista, joka on siirtänyt painopisteensä Euroopan oikeistoradikaaleihin. USA 2019. 

Hail Satan? 
22.6. suoratoistopalvelussa 

The Satanic Temple on vuonna 2013 perustettu amerikkalainen järjestö ja uskonnollinen ryhmä, jonka suosio ja vaikutusvalta on kasvanut maailmalla. Sen seuraajille Saatana ei edusta pahuutta, vaan vapaata ajattelua ja vastarintaa vallanpitäjiä kohtaan. Dokumentin on ohjannut Penny Lane. USA 2019. 

The Booksellers 
6.7. suoratoistopalvelussa 

Dokumentti vie meidät New Yorkin antikvaaristen kirjojen maailmaan, jossa tapaamme kauppiaita, lukijoita ja ennen kaikkea keräilijöitä. USA 2019. 

The Lost Daughter 
7.7. 2023 suoratoistopalvelussa 
Myös C More -kanavilla 

Yksin rantalomaa viettävä Leda (Olivia Colman) kiinnostuu nuoresta äidistä ja tämän tyttärestä katsellessaan heitä rannalla. Rannan tapahtumat herättävät Ledassa voimakkaita muistoja hänen omasta varhaisesta äitiydestään. Synkät ajatukset ottavat hänestä vallan, ja hän joutuu kohtaamaan nuorena äitinä tekemänsä epätavalliset valinnat ja niiden seuraukset. Maggie Gyllenhaalin esikoisohjauksen pääosissa nähdään Colmanin lisäksi Jessie Buckley, Dakota Johnson, Ed Harris ja Peter Saarsgaard. Elokuva pohjautuu Elena Ferranten romaaniin. USA 2021. 

Kulkuset, kulkuset 
28.7. yksinoikeudella C More -suoratoistopalvelussa 

Kahden suvun ensimmäinen yhteinen jouluaatto lähtee raiteilta heti kättelyssä, kun isäntäpari paljastaa tarkkaan vaalimansa salaisuuden: talossa on myös emäntä, ja tämä on viimeisillään raskaana. Äkkiväärä sukulaisjoukko ei tietenkään uutista purematta niele, vaan vaatii isyyttä selvitettäväksi. Hulvaton väärinkäsitysten vuoristorata ajaa jouluvieraat hermoromahduksen partaalle, ja illan mittaan itse joulupukkikin joutuu katsomaan peiliin. Ohjauksesta vastaa Taru Mäkelä. Pääosissa Christoffer Strandberg, Martti Suosalo, Eeva Litmanen, Ali Jahangiri, Pirkko Hämäläinen, Sari Siikander ja Antti Tuomas Heikkinen. Suomi 2022.

URHEILUA


Inter eteni Mestarien liigan finaaliin yli kymmenen vuoden tauon jälkeen.

Mestarien liiga
Jalkapallon seurajoukkuekausi huipentuu Istanbuliin, missä ratkaistaan Euroopan parhaimman seurajoukkueen titteli ja arvostetun isokorvaisen pokaalin kohtalo. C Moren asiantuntijatiimi välittää tunnelmia Istanbulista Mika Väyrysen ja Tuomas Virkkusen johdolla. C Moren jalkapallostudiosta käsin asiantuntijakattauksen täydentävät Mestarien liiga -voittaja Jari Litmanen ja Antti Niemi sekä studioisäntä Peetu Pasanen.

Ottelua ennakoidaan C Moressa kello 21.00 alkaen. Itse ottelu alkaa kello 22.00 Istanbulin Atatürk-olympiastadionilla. Finaalijoukkueet ovat selvillä 16.5.–17.5. pelattavien välierien toisten osaotteluiden jälkeen.

UEFA Nations League
C More esittää UEFA Nations Leaguen loppuhuipennuksen, Hollannissa pelattavat finaalit. UEFA Nations Leaguen titteli ratkaistaan nyt kolmatta kertaa nykyisellä formaatilla. Kilpailun aiemmat voittajat ovat Portugali kaudella 2018–2019 ja Ranska kaudella 2021–2022. C More lähettää kaikki ottelut suomeksi selostettuna.

Välierät:
14.06. klo 21.45 Hollanti – Kroatia (Tero Karhu)
15.06. klo 21.45 Espanja – Italia (Lauri Kottonen)

18.06. klo 16.00 pronssiottelu (Lauri Kottonen)
18.06. klo 21.45 loppuottelu (Kim Kallström)

EM-karsinnat
Jalkapallon EM-karsinnat kohti Saksassa kesällä 2024 pelattavaa EM-lopputurnausta jatkuvat 16.–20.06. C More esittää kesäkuussa yli 40 suoraa ottelulähetystä – kaikki EM-karsintaottelut lukuun ottamatta Huuhkajien pelejä. Huippuottelut kuullaan C Moren selostajien suomeksi tulkitsemana. Kaikki ottelut ovat katsottavissa C Moren suoratoistopalvelusta ja valikoidut ottelut esitetään C Moren kanavilla.

Suomeksi selostettavat ottelut:
16.06. klo 21.45 Malta – Englanti (Teppo Laaksonen)
16.06. klo 21.45 Tanska – Pohjois-Irlanti (Toni Saukkola)
17.06. klo 19.00 Norja – Skotlanti (Tuomas Virkkunen)
17.06. klo 21.45 Belgia – Itävalta (Toni Saukkola)
17.06. klo 21.45 Portugali – Bosnia ja Hertsegovina (Tuomas Virkkunen)
19.06. klo 21.45 Ranska – Kreikka (Kim Kallström)
19.06. klo 21.45 Slovenia – Tanska (Lauri Kottonen)
20.06. klo 21.45 Itävalta – Ruotsi (Tuomas Virkkunen)
20.06. klo 21.45 Islanti – Portugali (Tero Karhu)

MOOTTORIURHEILU

rovanpera-2.jpg

MM-ralli
Ennätystasainen rallin MM-sarja jatkuu kesä-heinäkuussa kolmella sorakisalla. Heti elokuun alussa puolestaan koittaa odotettu Suomen ralli. Molemmat suomalaiskuljettajat Kalle Rovanperä ja Esapekka Lappi taistelevat palkintosijoista ja voitoista kisasta toiseen.

C More lähettää suorana ja suomeksi selostettuna kaikki kauden erikoiskokeet. Ralliviikon käynnistää torstai-illan Rallisirkus-makasiini ja viikonlopun huipentaa Power Stage, jota seurataan studiolähetyksen kera. Lähetykset esitetään C Moren suoratoistopalvelussa sekä C More Max -kanavalla.

1.–4.6. MM-ralli: Italia
22.–25.6. MM-ralli: Kenia
20.–23.7. MM-ralli: Viro
3.–6.8. MM-ralli: Suomi

EM-ralli
Tapahtumia riittää myös EM-rallissa, missä mukana myös suomalaiskuski Mikko Heikkilä. Kesä-heinäkuun aikana EM-rallia on luvassa kolmen kisan verran.

C More lähettää kaikki EM-rallin pätkät suorana ja englanninkielisellä selostuksella. Lähetykset ovat katsottavissa C Moren suoratoistopalvelusta sekä C More Max -kanavalta.

17.–18.6. EM-ralli: Latvia 
7.–8.7. EM-ralli: Ruotsi
29.–30.7. EM-ralli: Italia

Rallicrossin MM-sarja, WRX
Rallicrossin MM-sarjan uusi kausi alkaa 4. kesäkuuta. C More lähettää tapahtumia kauden jokaisesta 10 osakilpailusta suorana ja suomeksi selostettuna. Tunnin mittaiset lähetykset pitävät sisällään RX-luokan, eli MM-sarjan pääluokan, semifinaalit ja finaalit. C Moren selostajina vuorottelevat Jani Alkio ja Juho Kokko sekä asiantuntijana Toomas Heikkinen

Lähetykset ovat katsottavissa C Moren suoratoistopalvelusta sekä C More Max -kanavalta.

4.6. Rallicrossin MM-sarja: Portugal
18.6. Rallicrossin MM-sarja: Norja
2.7. Rallicrossin MM-sarja: Ruotsi
23.7. Rallicrossin MM-sarja: Iso-Britannia

Motocrossin MM-sarja, MXGP
Motocrossin MM-sarjaa ajetaan heinäkuun lopulla Hyvinkäällä. C More lähettää Suomen osakilpailun tapahtumia suomeksi selostettuna sekä lauantaina että sunnuntaina. Selostajana on Juho Kokko ja asiantuntijana Kusti Manninen

Kesä-heinäkuulle mahtuu myös kuusi muuta kisaa, joista C More lähettää tunnin mittaisen englanninkielisen lähetyksen. 

Lähetykset ovat katsottavissa C Moren suoratoistopalvelussa sekä C More Max -kanavalla.

4.6. klo 17.00 Motocrossin MM-sarja: Latvia
11.6. klo 18.00 Motocrossin MM-sarja: Saksa
25.6. klo 11.00 Motocrossin MM-sarja: Indonesia
2.7. klo 11.00 Motocrossin MM-sarja: Lombok
16.7. klo 18.00 Motocrossin MM-sarja: Tshekki
23.7. klo 18.00 Motocrossin MM-sarja: Belgia

29.7. klo 16.20 Motocrossin MM-sarja: Suomi, MX2-luokan karsintaerät
29.7. klo 17.05 Motocrossin MM-sarja: Suomi, MXGP-luokan karsintaerät
30.7. klo 12.50 Motocrossin MM-sarja : Suomi, MX2-luokan osakilpailu
30.7. klo 14.00 Motocrossin MM-sarja : Suomi, MXGP-luokan osakilpailu
30.7. klo 15.50 Motocrossin MM-sarja : Suomi, MX2-luokan osakilpailu
30.7. klo 17.00 Motocrossin MM-sarja : Suomi, MXGP-luokan osakilpailu

Drifting EM-sarja
C Moren moottoriurheilukattauksen uusin täydennys, driftingin EM-sarja, jatkuu kesällä kolmen kisan voimin. Drifting on myös rallitähti Kalle Rovanperän kakkoslaji, ja Rovanperä nähdäänkin sekä Ruotsin että Suomen osakilpailussa. 

C More lähettää kilpailuviikonloppujen ratkaisevat finaalit sunnuntaisin suorina, englanniksi selostettuina lähetyksinä. Suomen osakilpailu kisataan Power Parkissa 7.–8.7. ja siitä on luvassa kattavampi, suomeksi selostetu lähetyskokonaisuus. Lähetykset ovat katsottavissa C Moren suoratoistopalvelussa sekä C More Max -kanavalla.

10.6. Driftingin EM-sarja: Ruotsi
8.7. Driftingin EM-sarja: Suomi
30.7. Driftingin EM-sarja: Latvia

WEC, World Endurance Championship
Kestävyyskisojen WEC-sarjaa ajetaan 8.7. Monzassa. C Moren pitkä lähetys on selostettu englanniksi.

Extreme E
Äärimmäisissä olosuhteissa ajettavan Extreme E:n kausi jatkuu tuplakisalla Italiassa 8.–9. heinäkuuta. C More lähettää molempien päivien aika-ajot, semifinaalit ja finaalit englanniksi selostettuna. Lähetykset esitetään C Moren suoratoistopalvelussa ja C More Max -kanavalla

YLEISURHEILU

Timanttiliiga
Maailman parhaat yleisurheilijat ottavat toisistaan mittaa arvostetuissa Timanttiliigan kilpailuissa. C More lähettää suorana ja suomeksi selostettuna kauden jokaisen kisan aina syyskuun kaksipäiväisiin finaaleihin saakka. Kovassa vireessä olevia suomalaisurheilijoita oletetaan nähtävän Timanttiliigan kisoissa tällä kaudella runsaasti. 

Lähetykset ovat katsottavissa C Moren suoratoistopalvelusta sekä C Moren kanavilta. 

2.6. klo 21.00 Timanttiliiga: Rooma
9.6. klo 22.00 Timanttiliiga: Pariisi
15.6. klo 21.00 Timanttiliiga: Oslo
30.6. klo 21.00 Timanttiliiga: Lausanne
2.7. klo 19.00 Timanttiliiga: Tukholma
16.7. klo 17.00 Timanttiliiga: Silesia
21.7. klo 21.00 Timanttiliiga: Monaco
23.7. klo 16.00 Timanttiliiga: Lontoo

World Athletics Continental Tour
C Moren tuhdissa yleisurheilukesässä seurataan myös World Athletics Continental Tourin kisoja. C More lähettää suorana kaikki ulkomailla kisattavat Continental Tourin korkeimman kultatason kisat sekä valikoituja hopea- ja pronssitason kisoja. Myös suomalaistähtiä tullaan näkemään taatusti tositoimissa.

Lähetykset ovat katsottavissa C Moren suoratoistopalvelusta sekä C Moren kanavilta.

4.6. Yleisurheilua: Hengelo
5.6. Yleisurheilua: Praha
6.6. Yleisurheilua: Bydgoszcz
24.6. Yleisurheilua: New York
27.6. Yleisurheilua: Ostrava
18.7. Yleisurheilua: Budapest
20.7. Yleisurheilua: Samorin
22.7. Yleisurheilua: Madrid

TENNIS

WTA
Kesä tarjoilee rutkasti tennistä sekä C Moren suoratoistopalvelussa että kanavilla.

15.–18.6. WTA 250: Libema Open
15.–16.6. WTA 250: Rothesay Open
19.–25.6. WTA 500: bett1open
22.–25.6. WTA 250: Rothesay Classic
26.6.–1.7. WTA 250: Rothesay International
28.6.–1.7. WTA 250: Bad Homburg Open
20.–23.7. WTA 250: Hungarian Grand Prix
20.–23.7. WTA 250: 34 Palermo Ladies Open
27.–29.7. WTA 250: Hampurg European Open
28.–30.7. WTA 250: Ladies Open Lausanne
28.–30.7. WTA 250: BNP Paribas Poland Open
31.7.–6.8. WTA 500: Mubadala Silicon Valley Classic

RAVIT
Raveja seurataan C Moressa vuoden ympäri ja lähes päivittäin sekä suoratoistopalvelussa että C Moren kanavilla.

Kuukauden kärjet -tiedotteessa esitellään C More -suoratoistopalvelun sekä C Moren tv-kanavien poimittuja uutuuksia ja sisältöä. Suoratoistopalvelun koko tarjontaan ja tuoreimpiin uutuuksiin voi tutustua osoitteessa cmore.fi.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.