Kansainvälisestä bestselleristä The Swarmista NENT Groupin suurin Viaplay-alkuperäistuotanto

Pohjoismaiden johtavan viihdeyhtiön, Nordic Entertainment Groupin (NENT Group), seuraava alkuperäistuotanto on kansainvälinen ekologinen trilleri The Swarm. Kahdeksanosaisen draamasarjan tulee tuottamaan moninkertainen Emmy-voittaja Frank Doelger (Game of Thrones). Kyseessä on NENT Groupin tähän asti suurin alkuperäistuotanto. The Swarm perustuu Frank Schätzingin bestselleriin, ja se saa ensi-iltansa Pohjoismaissa yksinoikeudella NENT Groupin Viaplay-palvelussa.

The Swarm kertoo tarinan yhdestä ihmiskunnan suurimmista haasteista. Ryhmä merieläinten käyttäytymistä analysoivia tutkijoita tekee kauhistuttavan havainnon: valtameren syvyyksissä elelee yhteisö, joka kärsii ihmisten saastuttamisen vaikutuksista ja on päättänyt iskeä takaisin. 

Englanninkielisen, kahdeksanosaisen sarjan tuottavat yhdessä NENT Group, Italian Rai Fiction, France Télévisions, Intaglio Films ja ndF International Production. Tuottajina toimivat Frank Schätzing ja ndF:n Eric Welbers. Sarjan kuvaukset alkavat myöhemmin tänä vuonna.

”Tiimi, joka tuo tämän erittäin ajankohtaisen tarinan katsottavaksemme on poikkeuksellinen. The Swarm on ainutlaatuinen tarina maailmasta, joka huolestuttavasti epätasapainossa. Kyseessä on monimutkainen, kunnianhimoinen ja visuaalisesti upea sarja. Samanaikaisesti se on NENT Groupin ja yhteistyökumppaneidemme kannanotto, joka tulee innostamaan ja hämmentämään yleisöjä niin Pohjoismaissa kuin muuallakin maailmassa”, kertoo NENT Groupin Chief Content Officer Filippa Wallestam.