Jorma Uotinen ja Avec le temps

Taiteilijaprofessori ja laulajanakin uraansa tehnyt Jorma Uotinen konsertoi torstaina 7.2.2019 klo 19 Lohjan kirkossa yhdessä pianisti Jari Hakkaraisen kanssa. Avec le temps vie kuulijan Pariisin taivaan alle ja tarjoilee lauluja ajan vääjäämättömästä kulusta, elämän rajallisuudesta, rakkaudesta, kaipuusta ja kuolemasta – meistä itsestämme. Viime kaudella kuulimme osan tästä konsertista kahvilaversiona ja nyt kuulemme myös ennen kuulemattomia kappaleita Lohja kirkossa.

Monet tämän draamallisen konsertin kappaleista ovat kulkeneet Jorma Uotisen mukana ajoilta, jolloin hän tanssi Pariisin Oopperassa. Esityksessä on luvassa mm. Léo Ferrén, Jaques Brelin, Míkis Theodorákisin ja Jari Hakkaraisen hienoja sävellyksiä. Avec le temps sai ensiesityksensä Alavan kirkossa Kuopio tanssii ja soi -festivaalin ohjelmistossa kesällä 2018.

Jorma Uotinen on suomalainen tanssija, koreografi ja laulaja. Hän on toiminut taiteellisena johtajana muun muassa Helsingin kaupunginteatterin tanssiryhmässä, Suomen Kansallisbaletissa ja Kuopio Tanssii ja Soi -festivaaleilla. Uotiselle myönnettiin professorin arvonimi toukokuussa 2012. Hänet tunnetaan myös Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomaristosta.

AVEC LE TEMPS
la 2.2.2019 klo 19 Porvoon Tuomiokirkko
su 3.2.2018 klo 16 Söderkullan kirkko
to 7.2.2019 klo 19 Lohjan kirkko
la 9.2.2019 klo 18 Lammin turvantalo
Jorma Uotinen, laulu
Jari Hakkarainen, piano
Konsertti sisältää lauluja mm. Jacques Breliltä, Léo Ferréltä, Míkis Theodorákisilta – lauluja ajan vääjäämättömästä kulumisesta, rakkaudesta, ystävyydestä, kaipuusta ja kuolemasta.
Liput: ennakkoon edullisemmin www.netticket.fi, ovelta 25€