Johanna Tukiainen – väärinymmärretty sometähti

Johanna Tukiainen on suomalainen mediapersoona, joka on tullut tunnetuksi muun muassa reality-ohjelmista ja julkisuuden skandaaleista. Hän on esiintynyt myös laulajana ja näyttelijänä. Johanna Tukiaisen julkisuuskuvaan ovat liittyneet muun muassa hänen useat avioerot, erikoiset haastattelut ja some-päivitykset sekä alkoholinkäyttö.

Tukiaiselle syytteet

Johanna Tukiainen, 44, on suomalainen julkkis, joka on tullut tunnetuksi muun muassa reality-ohjelmista ja skandaaleista. Hän on aiemmin tuomittu muun muassa huumerikoksista, rattijuopumuksesta ja törkeästä kunnianloukkauksesta.

Viimeisimmässä tapauksessa häntä syytetään äitinsä pahoinpitelystä, lapsirauharikoksesta sekä virkamiehen vastustamisesta Ruotsin Attundan käräjäoikeudessa. Syyttäjä vaatii Johannalle vankeusrangaistusta tapauksesta. Hän on jo aiemmin tuomittu törkeästä lapsikaappauksesta.

Tapauksen mukaan Johanna riehui kännissä vanhempiensa luona taaperoikäisen tyttärensä kanssa tammikuussa 2022. Äiti kertoi Johannan ottaneen koiran syliinsä ja kaltoinkohdelleen sitä, minkä jälkeen hän olisi lyönyt ja painanut äitiään maahan sekä yrittänyt purra häntä poskesta ja kädestä. Johanna kiisti osan syytteistä.

Ei kosketuksissa todellisuuteen

Hän kertoi omassa somekanavassaan kaksi kuukautta sitten englanniksi suurinpiirtein näin:

Lyhyet hiukset vaihteeksi: En ole oikeastaan leikannut hiuksiani lyhyiksi vuosiin, yleensä käytän aina pitkiä pidennyksiä 😘 Vaaleanpunainen Huolehtiva Nalle -paita 💞 NYX:n vaaleanpunainen huulipuna on yksi suosikeistani! Ripset: Vera Barskhian. Luonnollinen hiustenväri on ruskea. Näytän edelleen melko söpöltä, vaikka vanhenenkin 🤭 Huolehtiva Nalle -neule: täällä Tukholmassa on muotia muun muassa nalleille, ostin samanlaisen tyylin myös tyttärelleni. Huolehtiva Nalle -mekko ja useita paitoja jne. 💞🙏 Täällä Ruotsissa pidetään minusta, ainakin miehet pitävät 😅😁😁 minulla on kutsumanimi ”Pamela Anderson”.

Johanna on myös viimein löytänyt uuden rakkaan

Johanna julkaisi Facebook-tilillään parisuhdeilmoituksen uudesta suhteestaan. Hän kertoi parin pitäneen yhtä huhtikuun ensimmäisestä päivästä lähtien ja julkaisi yhteiskuvia miehensä kanssa. Kuvissa Johanna esitteli saamaansa lahjaa, Louis Vuittonin sormusta, ja miehen rannekelloa, joka oli ilmeisesti Rolex. Kohublondi julkaisi myös kuvan miehestään keittiössä ruokaa tekemässä. Johannan Facebook-profiilista poistetuilta kuvilta löytyi myös yläosattomissa poseeraamista, joissa hän ja mies peittävät Johannan rinnat käsillään. Huhtikuun alussa Johanna oli kuitenkin vannonut olevansa sinkku ja kyllästyneensä miehiin.

Mikä on: Mediapersoona

Mediapersoona on henkilö, joka on saavuttanut julkisuutta mediassa, kuten televisiossa, radiossa, lehdissä, sosiaalisessa mediassa tai muissa julkisuuden medioissa. Mediapersoona voi olla esimerkiksi julkkis, poliitikko, urheilija tai somevaikuttaja, joka on tullut tunnetuksi esimerkiksi suuren seuraajamääränsä tai merkittävän sisällön tuottamisen kautta.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.