Johanna Puhakan rakkaushuhut todentuivat

Johanna Puhakka on suomalainen näyttelijä – sen meistä useimmat tietävät, jollei nimentä niin kasvoista. Hän on esiintynyt muun muassa elokuvissa ”Risto Räppääjä ja pullistelija” (2018) ja ”Solsidan” (2017), sekä televisiosarjassa ”Syke”. Salatuissa elämissä hän oli mukana 2015-19 ja Rantabaarissa hän on mukana parasta aikaa… Johanna Puhakka on ollut viime aikoina otsikoissa muutenkin, eikä vain näyttelijänä.

Puhakka ilmoitti jo kesäkuussa olevansa suhteessa Samuelin kanssa, joka on silloin tällöin esiintynyt Puhakan sosiaalisen median julkaisuissa. Molemmat ovat osa nuorten suosiossa olevaa Rantabaari-sarjaa. Vaikka Puhakka ja Glassar ovat olleet yhdessä jo jonkin aikaa, he ovat pitäneet suhteensa yksityiskohtia poissa julkisuudesta. Puhakka on kyllä vahvistanut seurustelevansa tiedotusvälineille, mutta hän ei ole antanut lisäkommentteja suhteestaan Glassarin kanssa.

Rantabaarin kauden 6 hahmot

Rantabaari, kausi 6, Mari (Annika Junno), Ilari Koski (Nikolas Ilola), Imatra Koski (Venla Wallenius), Luukas Eerola (Tatu Arminen), Ville Fränti (Jaakko Wuolijoki), Patrik Merivirta (Ilkka Hautala), Sofia Alho (Hennariikka Laaksola), Mikael Tuominen (Jarno Jussila), Lara Berger (Anni Grönberg), Suvi Taivalsalo (Jaana Joensuu), Anssi Koski (Matti Leino), Friida Kettunen (Sara Grady), Alissa Nikkinen (Johanna Puhakka), Krista Eerola (Emilia Jansson), Iiris Eerola (Saara Kaskilahti), Venla Kortelainen (Jessica Öystilä), Mimosa Lindell (Joanna Wallinheimo), Eemeli Lammasniemi (Samuel Glassar), Olavi Kangas (Misa Nirhamo), Atso Manninen (Victor Paul), Johanna Järviaho (Sani Aartela), Nooa Järviaho (Anton Varpama-Taittonen).

Rantabaarin kesässä pizza paistuu ja lempi leiskuu, kun Johanna (Sani Aartela) johtaa Trissaa limoncellon voitelemana ja laulavaisella otteella. Johanna palkkaa remmiin veljenpoikansa Nooan (Anton Varpama-Taittonen). Laran (Anni Grönberg) ja Luukaksen (Tatu Arminen) kesä on jälleen yllätyksiä täynnä, keittiöpsykologille olisi enemmän kuin paljon töitä tarjolla.

Alissa (Johanna Puhakka) palaa kuvioihin Friida (Sara Grady) aisaparinaan, ja ensi töikseen Alissa tietenkin aiheuttaa maksimoidusti arjen harmia Anssille (Matti Leino). Onneksi Anssin serkut, kaksoset Imatra (Venla Wallenius) ja Ilari (Nikolas Ilola) auttavat miestä mäessä. Heillä on myös kesäpesti Trissassa.

Suvi (Jaana Joensuu), Ville (Jaakko Wuolijoki) ja Olavi (Misa Nirhamo) ovat löytäneet paikkansa elämässä edellisvuoden jättikriisin jälkeen. Miehet ovat ehkä jopa tietämättään valmiita uuteen rakkauteen, kun taas Suvi kuluttaa itseään Kristan (Emilia Jansson) asioita vatvomalla. Oman haasteensa peliin heittää Sofia (Hennariikka Laaksola).

Rantabaarin määrätietoisten naisten kyydissä saa kohtalokin olla nöyrästi hiljaa. Likaisten leikkien pelivälineeksi joutuvat vuorollaan Mikael (Jarno Jussila), Patrik (Ilkka Hautala) ja Atso (Victor Paul).

Iiris (Saara Kaskilahti) ja Eemeli (Samuel Glassar) ovat semihyvää pataa keskenään, mutta kuvitteliko joku oikeasti, että hurmaava Mimosa (Joanna Wallinheimo) ei ilmestyisi mestoille virittämään tunnelmaa mieleisekseen.

Venlan (Jessica Öystilä) kesä on lähes yliluonnollisen haastava. Kaikessa ylivertainen Nörtti-Mari (Annika Junno) taas on ihan itsessään haaste kenelle tahansa.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.