Jarkko Valtee & Osku Heiskanen juhlivat ShoWhatin 20-vuotista taivalta isommin kuin koskaan! 11 kaupunkia, 22 showta, 2 tuntia naurua ja säihkettä.

Suomen drag-taivaan kiintotähdet, Osku Heiskanen ja Jarkko Valtee, häikäisevät tänä syksynä 20-vuotisjuhlakiertueellaan, joka tarjoaa ennennäkemätöntä loistetta marras- ja joulukuun pimeyteen. Luvassa on kaksituntinen, visuaalisesti huikea spektaakkeli, jossa Suomen alkuperäiset ja upeimmat setätädit marssittavat lavalle kaikki rakastetuimmat kotimaiset ja ulkomaiset hahmonsa vuosien varrelta. Glamouria, hersyvää huumoria, paljettien säihkettä, suuria tunteita, sekä tietysti yllätyksiä – sitä kaikkea on lupa odottaa tältä kiertueelta, joka on toteutukseltaan ShoWhatin historian suurin ja näyttävin. Ja jotta ilta olisi täydellinen ovat mukana tietysti myös StepUpin komeat ja hurmaavat miestanssijat, joita ihaillessa arki taatusti unohtuu ja joulustressi laukeaa.

“20 vuotta setätätinä lavalla ansaitsee näin suuren kiertueen!”, Jarkko toteaa. “Suurempana muttei suurempina kuin koskaan”, Osku jatkaa naurahtaen.

SHOWHAT

ShoWhat esiintyi ensimmäisen kerran 20 vuotta sitten, eikä monikaan olisi varmasti silloin uskonut että drag queenien esityksistä tulee suosittua koko kansan viihdettä. ShoWhatin rooli tyylilajin edelläkävijänä on kiistaton. Sinnikkäällä asenteellaan ja tinkimättömällä ammattitaidollaan Osku ja Jarkko ovat raivanneet tiensä niin kansainvälisten Euroviisujen laadukkaaksi väliaikaviihteeksi kuin Presidentinlinnan yllätysesiintyjiksikin, unohtamatta teattereita ja yritystapahtumia ympäri Suomen.

JARKKO VALTEE

Jarkko Valtee on monitaitoinen viihdyttäjä, joka on esiintynyt yli 25 vuoden ajan lukuisten kotimaisten ja ulkomaisten artistien show’ssa. Tv:stä hänet muistetaan mm. Idols ja Talent -ohjelmista ja radion puolelta Radio Aallon Dynastiasta. Teatteriesitysten ja useiden artistien puvustajana toiminut Jarkko vastaa myös ShoWhatin upeiden esiintymisasujen suunnittelusta. Itse asiassa show’n visuaalinen ilme on lähes kokonaan Jarkon käsialaa.

OSKU HEISKANEN

Osku Heiskasen 27 vuotta kestäneen teatterikoreografin uran askeleita on ollut nähtävissä jo yli sadassa produktiossa niin harrastaja- kuin ammattilaisteattereissa ympäri Suomen ja ulkomailla. Yhtenä merkittävimmistä mainittakoon Helsingin Kansallisoopperassa ja Göteborgin Oopperassa loppuunmyydyille katsomoille esitetty “Phantom of The Opera”. Esikoisohjauksensa Osku teki Ritva Oksaselle ”Älä jätä sinua yksin” -monologi-iltaan. Osku muistetaan myös FOX-kanavan Tanssi Peppu Pieneksi -ohjelman tuomarina ja Talent Suomen juontajana.

KIERTUEPAIKKAKUNNAT

pe 9.11. Mikkeli, Mikaeli

la 10.11. Imatra, Kulttuuritalo Virta

ke 14.11. Helsinki, Aleksanterin teatteri

to 15.11. Helsinki, Aleksanterin teatteri

pe 16.11. Helsinki, Aleksanterin teatteri

la 17.11. Helsinki, Aleksanterin teatteri (2 näytöstä)

ke 21.11. Helsinki, Aleksanterin teatteri

to 22.11. Helsinki, Aleksanterin teatteri

pe 23.11. Helsinki, Aleksanterin teatteri

la 24.11. Helsinki, Aleksanterin teatteri (2 näytöstä)

ke 28.11. Oulu, Areena

pe 30.11. Tampereen Työväen teatteri, Suuri näyttämö

la 1.12. Tampereen Työväen teatteri, Suuri näyttämö (2 näytöstä)

ke 5.12. Porvoo, Taidetehdas

pe 7.12. Turku, Logomo

la 8.12. Salohalli

to 13.12. Järvenpäätalo

pe 14.12. Kuopio, Musiikkikeskus

la 15.12. Lahti, Sibeliustalo

LIPUT

38 – 47 €, Lippu.fi ja Ticketmaster.

TUOTANTO

StepUp Agency