Janitalta rakkauden uudistumista juhlistava sinkku – I Do

Ylistetyn artistin uusi levy Here Be Dragons julkaistaan toukokuun alussa

Viime vuoden puolella paljon mediahuomiota Bliss I Once Had This -sinkullaan niin Suomessa kuin Yhdysvalloissakin saanut Janita julkaisee lisää musiikkia. Syksyllä sekä New Yorkissa että Helsingin Tavastialla yleisöt hurmanneen lahjakkaan laulajan ja lauluntekijän uusin kappale, ystävänpäivän teemaan sopiva I Do juhlistaa rakkautta etenkin sen uudistumisen kannalta.

”Minulla on levoton sielu ja luontaista mielenkiintoa uusiin asioihin, mikä ajaa minua aina eteenpäin oman mukavuusalueeni ulkopuolellekin. Rohkea hyppy tuntemattomaan – se on jännittävimpiä tunteita mitä tiedän!” Janita pohjustaa kappaleen teemaa.

”Toisaalta minusta tuntuu usein siltä, että olen jonkin uuden partaalla myös läheisteni kanssa, joita olen rakastanut jo vuosia. Rakkauden tunteenkin kun voi löytää aina uudestaan ja syvemmällä tavalla. Tämä kappale I Do kertoo nimenomaan rakkauden uusiutumisesta – rakkauskin on aina omanlaisensa hyppy tuntemattomaan. Jännittävin kaikista!”

Kappaleesta on julkaistu myös lyriikkavideo, joka on katsottavissa täällä. Tuore sinkku on lohkaisu Janitan kuudennelta pitkäsoitolta, joka ilmestyy 1. toukokuuta. Tulevan albumin nimi on Here Be Dragons, jonka taustalla on niin ikään rohkeuteen liittyvä tarina.

”Lause ’here be dragons’ tarkoittaa keskiaikaisen käytännön mukaan vaarallisia tai kartoittamattomia alueita. Aikoinaan oli tapana maalata lohikäärmeiden, merihirviöiden ja muiden mytologisten olentojen kuvituksia karttoihin merkitsemään tutkimattomia alueita, joilla ajateltiin mahdollisesti olevan vaaroja”, Janita selittää.

Janita esiintyy albumin julkaisun aattona 30.4. New Yorkissa legendaarisessa Rockwood Music Hallissa.

FACEBOOK
INSTAGRAM
TWITTER