Harjunpään toisella kaudella luvassa enemmän toimintaa ja jännitystä – kuvaukset käynnissä Helsingissä

C More -alkuperäissarja Harjunpää saa toivottua jatkoa keväällä 2024. Sarjan kuvaukset ovat nyt käynnissä, ja ne jatkuvat toukokuulle saakka pääkaupunkiseudulla. Median edustajilla on mahdollisuus päästä tutustumaan kuvauksiin ja haastattelemaan näyttelijöitä torstaina 30. maaliskuuta – ilmoittaudu nyt!

Katsojamenestykseksi C Moressa noussut rikossarja Harjunpää jatkuu toisen tuotantokauden jaksoin keväällä 2024. Luvassa on kuusi uutta jaksoa ja kolme tarinakokonaisuutta, joissa ylikonstaapeli Timo Harjunpää selvittää murharyhmänsä kanssa muun muassa katujengien verisiä yhteenottoja, kaupunkia piinaavaa murtoaaltoa sekä rakkaushuijauksia. Jaksot pohjautuvat Matti Yrjänä Joensuun Harjunpää-klassikkodekkareihin Rakkauden lait, Heimolaiset ja Rakkauden nälkä

Sarjan pääosissa jatkavat Olli Rahkonen ja Olga Temonen sekä Sanna Saarijärvi, Robin Svartström, Alma Pöysti, Emilia Neuvonen ja Jutta Järvinen. Lisäksi sarjan sivurooleissa nähdään tunnettuja näyttelijöitä, kuten Martti Suosalo, Elias Salonen, Olli Riipinen, Kreeta Salminen, Mikko Töyssy, Pihla Penttinen ja Pihla Maalismaa. Sarjan on käsikirjoittanut Harri Virtanen ja ohjauksesta vastaa edelliskauden tapaan Matti Kinnunen. Harjunpään tuottaa C Morelle ITV Studios Finland. 

“Panostamme toisella tuotantokaudella entistä enemmän tuotantoarvoihin ja luvassa on laadukasta kuvakerrontaa, jossa korostuu toiminnallisuus ja jännitys vahvan tarinan tukemana”, kertoo C Moren sisällöistä vastaava draama- ja kehityspäällikkö Jani Hartikainen MTV:ltä.

Harjunpää kiinnostaa myös kansainvälisesti, ja sen ensimmäisen kauden oikeudet on myyty muun muassa Australiaan, Espanjaan sekä Walter Presentsille Irlantiin ja Iso-Britanniaan. 

“Sarjamme kansainvälinen kiinnostus on todella hienoa. Näyttelijöitä sekä yhteiskunnallisia tarinoitamme on kehuttu”, iloitsee sarjan vastaava tuottaja Maria Kangas ITV Studios Finlandilta.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.