Ennätystehdas avaa jälleen ovensa – koko kansan suosikkiohjelma palaa televisioon huomenna!

Suomalaisten suureen suosioon noussut Ennätystehdas-TV-sarja tekee paluun. Uudella, Janni Hussin juontamalla kaudella suomalaiset metsästävät ennätyksiä mitä erikoisimmissa lajeissa. Ohjelma alkaa tiistaina 10. maaliskuuta klo 20.00 FOX-kanavalla ja on nähtävissä jälkikäteen Ruudussa. 

Uudistetussa Ennätystehtaassa tullaan näkemään ennätysyrityksiä laidasta laitaan. Ne eivät ole sidottuna vain studioon, vaan ennätyksiä voidaan suorittaa missä vain. Suomen, Pohjoismaiden, Euroopan ja maailmanennätyksiä pääsevät tavoittelemaan tavalliset suomalaiset.

Uutena Ennätystehtaassa nähdään mediapersoona Janni Hussi, joka toimii ohjelman juontajana.

– On upeaa saada olla mukana tekemässä Suomen TV-historiaa. Tämä on varmasti ohjelma, jonka kaikki muistavat, Hussi kertoo.

Kauden ensimmäisessä jaksossa päästään todistamaan, kun ennätyksiä jahdataan muun muassa käsillä seisten punnertamisessa, lampaan kerimisessä sekä herneiden pikasyömisessä. Studion ulkopuolelle lähdetään pidättelemään henkeä veden alle ja putoamaan taivaalta ennätysvauhtia.

Ennätystehdas nähdään FOX-kanavalla alkaen tiistaina 10. maaliskuuta klo 20.00 ja jaksot ovat katsottavissa jälkikäteen Ruudusta.