Elokuva tytöistä, jotka tekevät mitä haluavat – tältä näyttää Alli Haapasalon TYTÖT TYTÖT TYTÖT

Aamu Milonoff, Eleonoora Kauhanen ja Linnea Leino ovat Mimmi, Rönkkö ja Emma. Kolme tyttöä, joista kaksi janoaa rakkautta ja kolmas etsii nautintoa. Alli Haapasalon elokuva TYTÖT TYTÖT TYTÖT sukeltaa kolmen tytön vauhdikkaaseen maailmaan kolmeksi käänteentekeväksi perjantaiksi. Elokuva saa ensi-iltansa keväällä 2022 ja sen traileri on nyt julkaistu.

Tytöt tytöt tytöt kertoo Mimmistä, Rönköstä ja Emmasta. Mimmi ja Rönkkö ovat parhaat ystävät, jotka pitävät yhtä joka käänteessä. Mimmi etsii rakkautta ja Rönkkö haluaa nautintoa. Emman suorituskeskeisen elämän puolestaan täyttää taitoluistelu. Kuin sattuman kaupalla nämä kolme tyttöä tutustuvat toisiinsa. He kokeilevat rajojaan ja haluavat kukin löytää sen, mitä oikeasti ovat.

”Elokuvan teemoista itselleni tärkeimmäksi muodostui tyttöjen turvallinen vapaus. Mimmi, Emma ja Rönkkö syöksyvät täysillä päin tunteita, tilanteita ja seksuaalisuutta joutumatta vaaraan. Heitä ei rankaista haluamisesta. Heitä ei varoitella, sheimata tai tytötellä. He saavat olla juuri sellaisia kuin ovat. Sikäli elokuva saattaa siis kertoa enemmän maailmasta jota tavoittelemme, kuin maailmasta jossa elämme”, ohjaaja Alli Haapasalo sanoo.

Tytöt tytöt tytöt on elokuva nähdyksi tulemisen halusta ja pelosta. Se vie katsojat hetkeksi teini-ikäisten sisäiseen maailmaan.

”Aikajänne on lyhyt: kolme perjantaita, eli fragmentti tyttöjen elämästä. Mutta koska teini-iässä jokainen hetki on kaikki kaikessa juuri nyt, se saattaa pitää sisällään kokonaisen maailmankaikkeuden”, Haapasalo kuvailee.

TYTÖT TYTÖT TYTÖT saa ensi-iltansa keväällä 2022.Elokuvan pääosissa nähdään Aamu Milonoff (Mimmi), Eleonoora Kauhanen (Rönkkö) ja Linnea Leino (Emma). Elokuvan on ohjannut Alli Haapasalo ja sen ovat käsikirjoittaneet Ilona Ahti & Daniela Hakulinen. Tytöt tytöt tytöt -elokuvan on tuottanut Citizen Jane Productions ja sen levittää Nordisk Film. 

>> Elokuvan trailer ja juliste ovat ladattavissa medioiden käyttöön Filmikamarissa

SYNOPSIS: Mimmi ja Rönkkö ovat parhaat ystävät, ja tukevat toisiaan ehdoitta. He haluavat elämän olevan suurta seikkailua, täynnä intohimoa ja tunteita. Emma puolestaan on pyhittänyt elämänsä taitoluistelulle ja kulkee menestystä kohti kaiken muun sivuuttaen. Kun nämä kolme erilaista tyttöä tutustuvat, on luvassa lyhyt, mutta päätähuimaava ajanjakso, jolta ei ole paluuta entiseen.

Ensirakkaus ja omien tunteiden etsintä vie jokaisen omalle, henkilökohtaiselle matkalleen. Yksi tytöistä etsii nautintoa ja kaksi heistä huomaa yhtäkkiä rakastuneensa toisiinsa. Kaikki mitä maailman mullistumiseen tarvitaan, on kolme perjantai-iltaa.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.