Elisa Viihteeseen viisi ennennäkemätöntä kansainvälistä menestyssarjaa

Elisa Viihteessä nähdään viisi uutta kansainvälistä menestyssarjaa loppukesästä ja alkusyksystä. Näistä ensimmäisenä on katsottavissa House-sarjan tekijöiden uusin hittisarja The Good Doctor.

Jo yksitoista omaa alkuperäissarjaa (mm. Sipoon herttua, Jättekiva ja Konttori) julkaissut Elisa Viihde tuo nyt katsottavaksi myös uusia kansainvälisiä draamasarjoja, joita ei ole aiemmin Suomessa nähty. Loppukesästä ja alkusyksystä Elisa Viihteessä nähdään viiden maailmalla menestystä niittäneen draamasarjan Suomen ensi-ilta.

Ensimmäisenä ensi-iltansa saa The Good Doctor, jonka 12 ensimmäistä jaksoa tulevat katsottaviksi 27.7.2018 Elisa Viihteen Aitioon. Sarja on ollut yksi Yhdysvaltojen suosituimmista viime vuonna. Loput menestyssarjat saavat Suomen ensi-iltansa alkusyksystä. Suomalaisten katsottaviksi tulevat BBC:n menestykseksi noussut Keeping Faith -sarja, amerikkalaiskomedia Future Man, pankkimaailmaan sijoittuva jännittävä perhedraama Banking District sekä ranskalaistrilleri Contact.

– Olemme todella innoissamme, että voimme tuoda asiakkaillemme uusia kansainvälisiä huippusarjoja, jotka ovat Suomessa katsottavissa vain Elisa Viihteen Aitiossa. Ne täydentävät hienosti Elisa Viihteen alkuperäissarja- ja elokuvavalikoimaa sekä eurooppalaisilla että amerikkalaisilla uutuussarjoilla, kertoo Elisa Viihteen sisältöliiketoiminnan johtaja Ani Korpela.

The Good Doctor

Katsotuimpien uusien draamasarjojen kärkeen mm. Yhdysvalloissa, Englannissa ja Australiassa noussut The Good Doctor sijoittuu St. Bonaventuren sairaalaan ja sen ovat kehittäneet House-sarjan tuottajana tutuksi tullut David Shore ja mm. Hawaiji Five-O -sarjaa tähdittänyt Daniel Dae Kim korealaisen alkuperäisformaatin pohjalta. Kehutun sarjan pääosaa, autistista nuorta kirurgia Dr. Shaun Murphyä näyttelee Freddie Highmore, joka sai roolistaan parhaan näyttelijän Golden Globe -ehdokkuuden. Menestyssarja on palkittu Humanitas Prizen parhaana pilottina, ja vuoden 2018 Rockie Awardseissa sarja sai parhaan melodraaman palkinnon sekä The Hollywood Reporter Impact Awardin.

Keeping Faith

Keeping Faith on Matthew Hallin luoma trilleri, jonka pääosassa nähdään lahjakas brittinäyttelijä Eve Myles. Ylistäviä arvioita kerännyt BBC-menestys Keeping Faith kertoo pienessä walesilaiskaupungissa asuvasta juristista, joka joutuu jättämään äitiyslomansa kesken hänen miehensä kadottua äkillisesti. Totuuden paljastuessa Faith joutuu suojelemaan sekä perhettään että mielenterveyttään.

Future Man

Future Man on puolestaan suosittu amerikkalaiskomedia ja Hulu-alkuperäissarja, jonka pääosaa esittää Nälkäpeli-elokuvasarjassa läpimurtonsa tehnyt Josh Hutcherson.  Hutchersonin esittämä hahmo on päivisin itsensä talonmiehenä elättävä ja öisin uhkapeleihin keskittyvä Josh Futturman, jonka salaperäiset muukalaiset värväävät matkaamaan ajassa suojellakseen ihmiskuntaa uhkaavan superrodun hyökkäykseltä.

Banking District

Banking District on viime vuonna valmistunut kuusiosainen, sveitsiläiseen pankkimaailmaan sijoittuva ranskankielinen jännitysdraama. Banking District kertoo tilanteesta, jossa Sveitsiläisen vaurauden perustana toimivaa pankkisektoria kohtaan hyökätään kansainvälisen finanssikriisin seurauksena. Tarina alkaa kun 300 vuotta toimineen yksityispankin johtaja kuolee olohuoneessaan ja hänen veljensä ja sisarensa alkavat selvittämään niin perheen kuin pankinkin salaisuuksia.

Contact

Ranskalaistrilleri Contact kertoo Thomas Jouannetin esittämästä Thomas Adamista, joka selvittää poliisiveljensä kanssa perhettään aiemmin kohdannutta tragediaa erikoisen kykynsä avulla.