Elisa Viihteen suosittu alkuperäissarja Ei Haukku haavaa tee saa jatkoa

Hurmaavan perhekomedian toisen kauden pääosissa jatkavat ensimmäiseltä kaudelta tutut näyttelijät Pirjo Heikkilä, Hannele Lauri ja Jarkko Lahti. Sen sijaan Haukkua näyttelevän koiran rotu vaihtuu borderterrieriksi. Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelussa julkaistavan sarjan kuvaukset alkoivat marraskuun alussa. Sarjan julkaisuaika julkistetaan myöhemmin.

Varo toivomasta anoppisi kuolemaa, hän saattaa tulla takaisin. Koirana.

Toukokuussa ensi-iltansa saaneen Ei Haukku haavaa tee -komediasarjan toisen tuotantokauden kuvaukset ovat alkaneet pääkaupunkiseudulla. Sarjan pääosissa jatkavat Pirjo Heikkilä, Hannele Lauri ja Jarkko Lahti. Uuden tuotantokauden ohjaa Jäppi Savolainen (mm. Modernit miehet, Pää edellä). Pääkäsikirjoittajana jatkaa Moskovasta kotoisin oleva komediakäsikirjoittaja Elena Tarashchanskaya, joka toimi mm. Venäjän katsotuimmaksi nousseen Married… With Children (Pulmuset) -komediasarjan pääkäsikirjoittajana viiden kauden ja yli 350 jakson verran.

Hurmaavan perhekomediaan ensimmäisellä kaudella Pitkäsen perheen äiti Maria (Pirjo Heikkilä) toi perheen kotiin kadulta löytämänsä pienen kulkukoiran. Hyvin pian Maria kuitenkin kauhukseen tajusi, että hänen juuri kuollut anoppinsa Anna (Hannele Lauri) on palannut takaisin Haukun ruumiissa.

Sarjan toisella tuotantokaudella Pitkäsen perhe yrittää totuttautua kummalliseen tilanteeseen, kun isoäidin henki asustaa perheen koirassa. Tilannetta mutkistaa se, että vain äiti Maria ja perheen pienin lapsi pystyvät näkemään mummin ja juttelemaan tämän kanssa. Asioiden tolasta kärsii myös anoppi Anna – on vaikeaa manipuloida ja pomottaa ihmisiä, joille voi kirjaimellisesti vain haukkua. Seurauksena on hullunkurisia sekaannuksia ja solmuun meneviä tilanteita, joiden ratkaisijaksi Maria joutuu. Mutta kaikkein shokeeraavimman löydön tekee Anna: hän ei olekaan paikkakunnan ainoa haamu.

– Odotamme innolla, että voimme tuoda asiakkaillemme katsottavaksi uuden tuotantokauden tästä hulvattomasta sarjasta. Elisa Viihde Aitio ja Viaplay yhdistyvät joulukuun alussa Elisa Viihde Viaplay -palveluksi. Ei haukku haavaa tee -sarja tulee olemaan osa vahvaa tarjoamaamme, jossa yhdistyy Elisa Viihteen alkuperäissarjat ja laajin valikoima kotimaisia elokuvia, Viaplayn johtava pohjoismainen draamasisältö, kansainvälisiä elokuvia ja sarjoja sekä lastenohjelmia, toteaa Ani Korpela, Elisan sisältöliiketoiminnan johtaja.

Keväällä 2020 lanseeratun sarjan toisella tuotantokaudella Haukkua näyttelevän koiran rotu vaihtuu. Alkuperäissarjan vastaava tuottaja Eero Hietala kommentoi koirarodun vaihtoa näin:

– Koirarotujen jalostukseen liittyvä tieto on viime vuosina lisääntynyt. Halusimme ohjelmasarjan toisella tuotantokaudella ottaa tämän huomioon ja vaihdoimme Haukun esittäjän rotuun, joka ei kärsi lyttykuonoisuudesta. Tällä valinnalla haluamme omalta osaltamme kantaa vastuutamme. Ja sitä paitsi – kukapa ei rakastaisi borderterriereitä!

Sarjan Elisa Viihde Viaplaylle tuottaa Aito Media Oy:n Ella Piesala, Eero Hietala ja Ilkka Hynninen.

Sarjan tiedot:

Rooleissa:

Maria Pitkänen – Pirjo Heikkilä
Anna Jäämeri – Hannele Lauri
Toni Pitkänen – Jarkko Lahti
Jenni Pitkänen – Kanerva Paunio
Janne Pitkänen – Milo Snellman
Sofia Pitkänen – Julia Shepstone

Ohjaus: Jäppi Savolainen

Pääkäsikirjoittaja: Elena Tarashchanskaya

Käsikirjoittajat:         

Kaisa Pylkkänen
Pirjo Heikkilä
Riku Suokas

Vastaavat tuottajat: 

Ella Piesala
Eero Hietala
Ilkka Hynninen

Tuotantoyhtiö: Aito Media Oy

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.