C More -alkuperäissarjauutuus Karuselli tekee mustaa komediaa suomalaisuuden ytimestä

C More -alkuperäissarjauutuus Karuselli on hykerryttävä draamakomediasarja maastamme, joka muuttuu hitaasti, mutta varmasti. Petteri Summasen ohjaama ja yhdessä Kari Hietalahden ja Anna Ruohosen kanssa käsikirjoittama, kymmenen itsenäistä tarinaa sisältävä sarja kuvaa tuttuja ja raivostuttavan suloisia kuplia, joissa me suomalaiset elämme. Karuselli-sarja nähdään C More -suoratoistopalvelussa torstaista 23. syyskuuta alkaen.

Uusi C More -alkuperäissarja Karuselli on ajankohtainen ja oivaltava kuvaus Suomesta vuonna 2021.  Mustan huumorin ryydittämä toden ja absurdin maailman yhdistelmä osuu suomalaisuuskuplan ytimeen kymmenellä itsenäisen tarinan omaavalla jaksollaan. Karuselli-sarjan alkuperäisideasta ja ohjauksesta vastaa Petteri Summanen. Hän on saanut tuekseen käsikirjoittajiksi Kari Hietalahden ja Anna Ruohosen, jotka ovat kirjailleet kokoon riemukkaan kuvaston ajan hermoon osuvista henkilöistä ja tapahtumista.

Tarinoissa liikutaan muun muassa julkisuuden ja yksityisyyden sekä maalaisuuden ja kaupunkilaisuuden hämärillä rajamailla. Sarjan jaksoissa Suomen eturivin näyttelijätähdet nähdään herkullisissa rooleissa, takapajuisen kunnan johtajasta rap-artistiin. Erilaiset komediatyylit pitävät katsojan valppaina jaksosta toiseen. Jaksojen pääosissa nähdään muun muassa Paavo Kinnunen, Mimosa Willamo, Kari Hietalahti, Martti Suosalo, Riitta Havukainen, Jussi Vatanen, Tommi Korpela, Niina Koponen, Saara Kotkaniemi ja Mikko Kivinen, joista osa näyttelee useammassakin jaksossa. Sarjan on tuottanut C Morelle ja MTV:lle Jarowskij Finland Oy. 

”Karuselliin tarjoutui runsaasti kiinnostavia aiheita. Siksi halusin tehdä erillisiä tarinoita. Sarja on kuin ranneke huvipuistoon, missä koettavaa riittää pyörryttävyyteen saakka”, kuvailee sarjaa vahvasti luonut ja sen ohjannut Petteri Summanen.

”Karuselli tarjoilee hykerryttävän vinon näkökulman suomalaisuuteen varsin samaistuttavien tilanteiden ja hahmojen kautta. Sarja on mainio lisäys laadukkaiden C More -alkuperäissarjojen joukkoon”, kertoo MTV:n draamapäällikkö Jani Hartikainen.

Karuselli-komediasarja C More -suoratoistopalvelussa torstaisin 23.9. alkaen kahden jakson viikkotahdilla. Jaksoja on yhteensä 10. Karuselli on C More -alkuperäissarja. Se nähdään myöhemmin myös MTV:n kanavilla. 

Katso Karusellin trailer täältä!

KARUSELLI-JAKSOT:

1. Liikaa lämpöö. Joukko levy-yhtiön artisteja vetäytyy kartanolle tekemään hyväntekeväisyysbiisiä. Ilmastonmuutos onkin yllättävän vaikea aihe kirjavasti ajattelevalle ryhmälle.


2. Venetsialaiset. Helsinkiläinen nuoripari saa pitkään kaivatun venepaikan pursiseurasta, joka paljastuu omituiseksi lahkoksi. Merellinen vapaus vaihtuu orjuudeksi satamassa.


3. Hillo-Eki. Taksinkuljettajan arki muuttuu yllättäen. Äkillinen näkyvyys somekanavilla muodostaa keski-ikäiselle sinkkumiehelle todellisen stressitestin.


4. Rumba. Näyttelijäkaverukset Tommi Korpela ja Kari Hietalahti ovat osallistuneet julkkisten tanssiohjelmaan. Iloinen show muuttuu finaalipaineessa kaksintaisteluksi.


5. Amazon. Leskirouva kutsuu aikuiset lapset perheineen illalliselle, jonka aikana kertoo omaisuutensa kohtalosta. 


6. Kaato. Helsinkiläinen feministitoimittaja matkaa maaseudulle seuraamaan hirvijahtia. Ennakkoluulot joutuvat koetukselle, eikä metsästä palaakaan enää sama mies.


7. Toinen kierros. 40-vuotias Marko saa valtiolta kutsun jättää perheensä ja ilmoittautua maanalaiseen yksikköön, josta valmistutaan tuottamaan uusia vauvoja valtakuntaan.


8. Etänä. Kolmekymppinen copywriter Elina toteuttaa rohkean suunnitelman ja muuttaa maaseudulle etäilemään.


9. Messias. Savolaiskunta sekoaa jalkapallolegenda Messin alkaessa etsiä lomapaikkaa Saimaalta. Opportunismi sekoittaa maalaisjärjen.


10. Tuiki Tähtönen. Tähtinäyttelijän elokuvan kutsuvieraspäivä saa yllättävän käänteen. Mediakierroksen aikana paljastuu asioita, jotka tuhoavat taiteilijan moitteettomana pidetyn maineen.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.