Arvostelu: Netflix original Bad Blood

Jälleen yksi televisiosarja, jossa pääosassa gansteriperhe, ja luvassa on taistelua tällä kertaa Montrealissa eli ollaan Kanadassa. Pääosassa alussa on paikallisen mafiaperheen pomoa näyttelevät Anthony LaBaglia, joka on monelle tv-sarjojen seuraajalle tuttu menneiltä vuosilta.

https://www.netflix.com/title/80221787

Bad Blood vie katselijat mukanaan Montrealiin ja pääosissa LaPaglian lisäksi nähdään Kim Coates, Enrico Colantoni, Paul Sorvino, Maxim Roy, Brett DOnahue, Michelle Mylett, Claudia Ferri, Tony Nappo, Louis Ferreira, Sharon Taylor, Melanie Scrofano, Dylan Taylor, Anna Hopkins sekä Danien Kash. Sarja valmistui 2019 ja sitä on tehty kaksi kautta.

Sarjassa seurataan montrealilaisen Rizzuton mafiaperheen vaieita ja etenemistä Montrealin alamaailman johtajaksi. Kuten niin monessa muussakin vastaavassa sarjassa, niin tässäkin ovat mukana italialaiset, irlantilaiset sekä moottoripyöräjengi, maksettuja poliiseja, kaupungin virkamiehiä ja poliitikkoja unohtamatta.

Sarja perustuu löyhästi kirjaan Business or Blood: Mafia Boss Vito Rizzuto’s Last War eli tälläkin kertaa elokuvalla on pohja todellisuudessa, joskin luonnollisesti tv-sarjassa mennään voimakkaasti mielikuvituksen puolelle.

Mikä sitten on Bad Bloodissa erilaista, että se kannattaisi katsoa? The End of Honour on todellakin hyvä alaviite tälle sarjalle, sillä se kertoo oman kylmän tarinansa mafiaperheen sisäisesti vallasta, ja kuinka veri on aina vettä sakeampaa.

Jos tykkäät mafia vs poliisi vs muut rikolliset tyyppisistä sarjoista, niin on sitä tätä huonompiakin sarjoja televisiosta näytetty. Arvostelumme 7/10

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.