Antti Holmasta Radio Novan aamujuontaja

Näyttelijä Antti Holma tekee heinäkuussa uuden aluevaltauksen Radio Novan Kesäaamun juontajana. Näyttelijänä, koomikkona, tv-juontajana ja kirjailijana tunnettu Holma on aiemmin tehnyt suuren suosion saavuttanutta Auta Antti! -podcastsarjaa mutta suoraa radiolähetystä hän juontaa nyt ensimmäisen kerran.

-Olen haaveillut radiojuontajan pestistä siitä asti, kun äänitin ohjelmia c-kasetille pikkupoikana. Minulla oli kannettava paristoradio, jota kuuntelin kesäöinä parvisängyssä joskus siihen asti, että aamuradio jo alkoi, Holma kertoo.

Antin juontoparina ja Radio Novan Kesäaamun isäntänä häärii kanavalta tuttu Esko Eerikäinen. Hyppy Suomen suurimman kaupallisen radiokanavan aamuohjelman kesäjuontajaksi on haaste myös Holman kaltaiselle esiintymisen ammattilaiselle. Mies suhtautuu tuleviin aamuherätyksiin huumorilla.

-En missään tapauksessa ole aamuvirkku ihminen, joten kahdelta viikoltani saavat kuulijat odottaa sekavuutta ja vihamielisyyttä. Onneksi läsnä on myös Esko, luotan hänen ammattitaitoonsa, jota minulla ei ole. Kiva myös päästä podcastien parista tekemään livelähetyksiä, Holma iloitsee.

Heinäkuussa Radio Novan Kesäaamun juontajina kuullaan Holman lisäksi useita tunnettuja suomalaisia. Esko Eerikäisen juontoparina vierailevat Anna Perho, Kalle Lamberg, Kasmir ja Jannika B.

Radio Novan kanavapäällikkö Niina Jokiaho iloitsee kesäisestä ja radiokanavan näköisestä kaartista.

-Tänä kesänä vekkari kannattaa laittaa soimaan myös kesälomalla sillä tulossa on kova show koko heinäkuuksi!  Jo tämän porukan ensimmäisissä tapaamisissa kävi selväksi, että naurua ja huumoria ei tästä kesästä tule puuttumaan.

Viihteen lisäksi aamulähetyksissä luotetaan vahvaan läsnäoloon, nopeaan ja kattavaan uutispalveluun sekä ajantasaisiin liikennetietoihin. Aamulähetyksiä voi kuunnella jälkeenpäin koosteina RadioPlay podcast-palvelusta.

-Tulevana kesänä teemme radiota entistä vahvemmin kuuntelijoiden kanssa. Heinäkuu on Radio Novan kuunnelluimpia kuukausia ja tänä vuonna siinä on erityistä juhlaa, sillä olemme mukana kesän suurimmassa yleisötapahtumassa eli maailmantähti Ed Sheeranin keikoilla Malmin lentokentällä, Jokiaho hehkuttaa.

Radio Novan Kesäaamut

1.-26.7. klo 6-10

Esko Eerikäinen sekä Antti Holma, Kasmir, Kalle Lamberg, Jannika B ja Anna Perho.