Alkuperäissarjojen julkaisuihin muutoksia koronan takia

Elisa Viihteen tulevien alkuperäissarjojen, Downshiftaajien kolmannen kauden ja Pohjolan lain, julkaisuaikataulut muuttuvat. Downshiftaajien kolmas kausi julkaistaan ennakkotiedoista poiketen etuajassa, kesäkuussa 2020. Pohjolan lain kuvaukset on keskeytetty koronaviruksen aiheuttaman terveysuhan ja viranomaismääräysten takia, ja sarja julkaistaan aiemmin kerrotusta poiketen vasta loppuvuodesta 2020.

Tuotantoyhtiöt ovat ilmoittaneet keskeyttävänsä sarjojen kuvauksia alan yhdistysten suositusten mukaisesti koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Näihin tuotantoyhtiöihin kuuluu Elisa Viihteen alkuperäissarja Pohjolan lakia tuottava Yellow Film & TV. Kuvausten keskeytymisestä johtuen sarjan kesälle 2020 suunniteltu julkaisu myöhästyy, ja uusi julkaisuaika vahvistetaan niin pian kuin mahdollista.

‒ Kuvausten keskeyttämisellä pyrimme suojaamaan sarjan tekijöitä ja näyttelijöitä sekä heidän läheisiään ja ehkäisemään koronaviruksen leviämistä. Jatkamme Pohjolan lain kuvaamista heti kun se on mahdollista. Tämän hetken arviomme mukaan sarja saadaan valmiiksi loppusyksyyn mennessä ja se tullaan näkemään Aitio-suoratoistopalvelussa tulevana talvena, kommentoi Yellow Film & TV:n tuottaja Noora Haatainen.

‒ Moni suomalainen janoaa nyt laadukasta katsottavaa, mikä on näkynyt Elisa Viihteessä katsomisten kasvuna. Olemmekin iloisia, että voimme tuoda suositun Downshiftaajat-draamakomedian uuden kauden etuajassa asiakkaidemme katsottavaksi, sillä kyseessä on yksi kaikkien aikojen suosituimmista sarjoistamme. Kovasti odotetun Pohjolan laki -sarjan tuotanto jatkuu, kun se on turvallista, kommentoi Elisan sisältöliiketoiminnan johtaja Ani Korpela.

Downshiftaajat-sarjan kolmannen kauden julkaisua aikaistetaan, ja sarja tulee katsottavaksi 25.6.2020 Elisa Viihteen Aitio-suoratoistopalveluun.

Downshiftaajat 3. kausi lyhyesti

Downshiftaajien kolmannella kaudella Kuuseloiden elämä mullistuu kun Tommi (Jussi Vatanen) saa yllättävän työtarjouksen kotiseudultaan Hankalammelta. Paluumuutto maaseudun rauhaan ei kuitenkaan suju ihan niin pehmeästi kuin suunnitelmissa on ollut, vastassa onkin hieman hankalampi projekti.

Downshiftaajat oli ensimmäisiä Elisa Viihteen alkuperäissarjoja, ja se on myös yksi kaikkien aikojen katsotuimmista ohjelmista Elisa Viihteessä. Draamasarjan pääosissa jatkavat kotimaiset tähtinäyttelijät: Jussi Vatanen, Iina KuustonenMikko LeppilampiNiina LahtinenAnna-Leena Härkönen ja Kaija Pakarinen. Tulevan kolmannen kauden ovat ohjanneet Juha Lankinen (Suden hetki, Uusi päivä) ja Antti Heikki Pesonen (Sipoon herttua 2, Päin seinää, Roba). Sarjan ovat tuottaneet Marko Talli ja Anni Pänkäälä Yellow Film & TV:stä.

Elisa Viihde on julkaissut vuodesta 2014 alkaen 19 alkuperäissarjaa, joita ovat muun muassa Kevyttä yläpilveä, Kalifornian kommando, Huone 301, Nyrkki, Maanantai, Kaikki synnit, Ivalo, Bullets, Sipoon herttua, Jättekiva, Kolmistaan, Downshiftaajat ja Konttori. Tulevia sarjoja ovat lakidraama Pohjolan laki, komediat Ei Haukku haavaa tee, Makkari ja Mister8 sekä trilleri Munkkivuori.