Rakastetun Rimakauhua ja rakkautta -sarjan toistaiseksi viimeinen tuotantokausi julkaistaan C Moressa 23.3.

Rimakauhua ja rakkautta palaa C Morelle ja AVAlle vielä kerran. Toistaiseksi viimeinen tuotantokausi julkaistaan kokonaisuudessaan C Moressa tiistaina 23.3. AVAlla sarja alkaa tiistaina 7.4.

Bafta-palkitun Rimakauhua ja rakkautta (Cold Feet) -draamakomedian yhdeksäs tuotantokausi julkaistaan C Moressa tiistaina 23.3. kokonaisuudessaan.

Lineaarisen television puolelle rakastettu brittisarja saadaan jo huhtikuun alkupuolella, kun kuusiosainen tuotantokausi alkaa AVAlla tiistaina 7.4. kello 21. 

Sarja saadaan Suomeen tuoreeltaan: Briteissä yhdeksäs kausi esitettiin tammi-helmikuussa 2020.

Kahdeksannella kaudella Jenny (Fay Ripley) sai tietää sairastavansa rintasyöpää ja kävi kauden aikana läpi syöpähoitoja tukenaan miehensä Pete (John Thomson). Yhdeksännen kauden aluksi Jenny on käynyt onnistuneesti hoitonsa loppuun ja uusi elämänvaihe alkaa.

Edellisellä kaudella tunteensa toisiaan kohtaan löytäneet ja myöntäneet Karen (Hermione Norris) ja Adam (James Nesbitt) ovat nyt avoimesti yhdessä. Kaksikon romanssissa on vielä muulle kaveriporukalle sulateltavaa, erityisesti Karenin ex-miehelle Davidille (Robert Bathurst).

Yhdeksäs kausi on sarjasta tämän hetkisten tietojen mukaan toistaiseksi viimeinen.”Rimiksen” näyttelijäkaarti on tiedottanut yhteisesti, että ohjelman tekijätiimi on onnistunut todistamaan, ettei elämä lakkaa koskaan olemasta hauskaa, haastavaa ja katkeransuloista. He ilmoittivat sarjan jäävän nyt ansaitulle tauolle, mutta kun aika on oikea, he mieluusti palaavat lämmittämään katsojien sydämiä. 

Rimakauhua ja rakkautta C Moressa, koko 9. kausi kerralla 23.3. alkaen.

AVAlla 9. kausi tiistai-iltaisin 7.4. klo 21 alkaen.