Vikings sarjan viimeiset jaksot horisontissa

Ei enää pitkä aika kunnes pääsemme taas näkemään pohjolan miehet toiminnassa, tai no sekin on suhteellista. Moni suomalainen rakastui HBO:n hittisarjaan jo vuonna 2013 kun legendaarinen Ragnar Lothbrok ilahdutti meitä kotisohvan kansalaisia. Samaisen päähenkilön kuolema neljännessä tuotantokaudessa myös järkytti monta fania jonka vuoksi useat lopetti sarjan seuraamisen. Vaikkakin Ragnar juhliikin jo Valhallassa niin hänen poikien seikkailiua on lähes yhtä viihtyttävää katsoa. Björn, Ivar, Ubbe ja Hvitserk valmistautuu tälläkin hetkellä viimeisen kauden eeppiseen finaaliin joka monen yllätykseksi ei ollut se iso taistelu Rus viikinkien ja kattegatin väen kanssa.

Vikings Kausi 5 Jakso 8

Vikings sarja on yllättävän hyvin yhdistänyt viikinkien saagat sekä historialliset elementit ja tehnyt siitä viihdyttävää. Oikeastaan sarja on Ragnarin kuoleman jälkeen ollut entistä jännittävämpi kun ei oikein osaa odottaa mitä tulee seuraavaksi. Joillekkin se voi olla hyvä asia mutta osille faneista tuo rakastettu Ragnar oli kaikki kaikessa. Viimeisimmässä jaksossa kuitenkin nähtiin lopussa Björn vakavasti haavoittuneena Ivarin vieressä mutta ilmeisesti selviää siitä.

Mitä voimme odottaa Vikings sarjan finaalista?

Sarjan tuottajat eivät loogisestikkaan ole hirveästi kertonut viimeisistä jaksoista mutta ainakin vielä yksi iso taistelu on luvassa. Tämä suuri finaali tulee määrittämään kaiken, ainakin sarjan tarinassa. Tarkkaa ilmestymisaikaa ei ole tiedossa tämän hetkisen koronapandemian vuoksi mutta varmasti menee ensi vuoden kevääseen ennen kuin saamme sarjan päätökseen. Pidä katseesi siis etusivullamme ja tähystä siellä olevaan horisonttiin!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.