Uunituore Love Life on C Moren kesäohjelmiston romcom-helmi – sarjan pääroolissa nähdään Anna Kendrick

Love Life on Oscar-ehdokas Anna Kendrickin tähdittämä uusi romanttinen komediasarja rakkauden etsimisestä ja suhteista, joita yhden ihmisen matkan varrelle mahtuu. Sarja alkaa C Moressa sunnuntaina 14.6. tuplajaksolla.

Sarjan avausjaksossa Darby rakastuu Augieen.

Tuore yhdysvaltalainen romanttinen komediasarja Love Life (2020-) alkaa C Moressa sunnuntaina 14. kesäkuuta kahdella jaksolla. Siitä eteenpäin C More julkaisee jaksoja yhden joka sunnuntai. Kaikkiaan jaksoja on kymmenen.

Sarjassa tutustumme Darby Carteriin (Anna Kendrick, muun muassa Up in the Air, josta Kendrick nappasi Oscar-, Bafta ja Golden Globe -ehdokkuudet). Darby asuu New Yorkissa kahden kämppiksen kanssa: Sara (Zoe Chao) on Darbyn paras ystävä ja opiskeluaikainen kämppäkaveri, joka on julistanut itsensä Darbyn suhdevalmentajaksi. Toinen kämppis, Mallory (Sasha Compere) on suorasukainen totuudentorvi. Kuvioissa pyörii vakituisesti myös Saran poikaystävä Jim (Peter Vack).

Jokaisessa jaksossa tutustutaan yhteen rakkaustarinaan Darbyn elämän varrelta. Ensimmäisessä jaksossa ollaan vuodessa 2012. Darby tutustuu Politico-lehdessä työskentelevään Augieen (Jin Ha) kämppiksensä poikaystävän synttäreillä. Augie on Darbyn ensimmäinen kunnon poikaystävä, mutta myös Darbyn ensimmäinen sydänsuru. Toisessa jaksossa, vuosi Augien jälkeen, Darby rakastuu entiseen pomoonsa, hiljattain avioeron läpikäyneeseen Bradleyyn (Scoot McNairy). Sarjan avauksessa luvataan, että Darby löytää lopulta etsimänsä, mutta ei sellaisella tavalla, kuin kuvittelee. Kymmeneen jaksoon mahtuu elämän mitalta rakkaustarinoita – mutta onko jokin niistä pysyvä?

Love Lifen on tuottanut Lionsgate TV.

Muista myös: Kehutun Ramyn 2. kausi 19.6. alkaen

Mahershala Ali liittyy näytteiljäkaartiin palkitun draamakomedian toisella kaudella.

Golden Globe -palkittu draamakomedia Ramysta, nuoresta muslimista, joka New Jerseyssä yrittää löytää tasapainon ystävien, uskonnon ja deittailun väillä. Toisella kaudella Ramy etsii syvempää yhteyttä uskoonsa, ja löytääkin uuden muslimiyhteisön. Uutena näyttelijänä sarjaan liittyy kaksinkertainen Oscar-voittaja Mahershala Ali. Sarjaa julkaistaan jakso viikossa perjantaisin 19. kesäkuuta alkaen. Myös 1. kausi löytyy C Moresta.