Star Wars Episode IX: The Rise of Skywalker D23 Traileri

Disney tiputti Star Wars faneille uuden traileripommin, joka jälleenn kerran kiusoittelee meitä. Joulukuussa tullaan näkemään tämän trilogian päätösosa, joka trailerista päätellen tulee olemaan eeppinen.

Tähän mennessä leffan teaser ja tämä kyseinen D23 traileri eivät ole paljastaneet paljoa mutta silti luoneet lähes täydellisen hypetyksen leffalle. Yläpuolella oleva kuva on ilmeisesti Reyn ja Kylo Renin välisestä kaksintaistelusta toisen kuolemantähden rippeiden päällä. Kohtaus näyttää hyvin samanlaiselta kuin Episode III:n Anakinin ja Obi-Wanin taistelu Mustafarin laavajoella.

Trailerissa nähdään valtava Ensimmäisen Ritarikunnan laivasto sekä mahdollinen ”Force Lighting” voimamuoto jonka päälle vielä kuullaan Palpatinen sanovan ”Your journey is at it’s end”. Legends universumissa Keisari Palpatine hallitsi kyseisen voimamuodon mutta se ei ole ainakaan vielä Canonia

Lopussa myöskin nähdään Rey mustassa kaavussa, sytyttäen punaisen valomiekkansa, viitaten mahdollisesti hänen kääntymisestä pimeälle puolelle mutta trailereilla on kuitenkin tapana johdattaa yleisöä tietyllä tavalla harhaan.

Star Wars aiheisia peliuutisia sekä uutisia muistakin peleistä löydät osoitteesta http://eepelit.fi