Renny ja Johanna Harlinin tunteita täynnä oleva realityohjelma The Harlins jatkuu MTV Katsomossa 24.8!

Legendaarisen elokuvaohjaaja Renny Harlinin ja hänen vaimonsa Johannan elämästä kertova The Harlins -sarja saa jatkoa 24.8. alkaen MTV Katsomossa. Kymmenessä lisäjaksossa seurataan parin elokuvantekoa ja vauvan odotusta. Heti ensimmäisistä jaksoista alkaen päästään näkemään erittäin henkilökohtaista materiaalia, jota Harlinit ovat itse kuvanneet raskauden alkuvaiheessa.

img_9706.jpg

Kevään katselumenestys, elokuvaohjaaja Renny Harlinin ja hänen vaimonsa Johannan elämästä kertova The Harlins -sarja saa jatkoa maksuttomassa MTV Katsomossa 24.8. alkaen. The Harlinsin ensimmäinen tuotantokausi on tavoittanut tähän mennessä jo yli miljoona suomalaista. 

Toisella kaudella Harlinien vauhdikas elämä vie heidät New Yorkista Thessalonikiin, Cannesista Los Angelesiin, uuteen kotiin Miamiin ja lopulta hetkeksi myös Suomeen, rakkaaseen Tammioon. Ajanjakso on täynnä iloa ja rakkautta, kun pariskunta odottaa esikoistaan ”Pumpkinia”, mutta se on myös täynnä työtä ja aherrusta, kun lähes yhtä aikaa vauvan kanssa kasvaa Rennyn uusin elokuva The Bricklayer. The Bricklayer on Rennylle supertärkeä, sillä hän palaa vuosien tauon jälkeen itselleen läheisimmän elokuvangenren, täysverisen toimintaelokuvan pariin. Kyseessä on todellinen koko perheen projekti, sillä Johanna on yksi elokuvan tuottajista ja hän tekee elokuvassa myös tärkeän roolin – samoin kuin pariskunnan suloinen Myy-koira.

Tärkein asia Harlinien elämässä on kuitenkin Johannan raskaus, josta molemmat ovat innoissaan ja
onnellisia. Vauvan odotusta seurataankin läpi koko kauden ja heti ensimmäisessä jaksossa päästään katsomaan erittäin henkilökohtaista materiaalia, jota Renny ja Johanna ovat itse kuvanneet raskauden alkuvaiheessa. Siinä pariskunta muun muassa käy ultrassa ja paljastaa lähipiirilleen upeissa gender reveal partyissa odottavansa tyttövauvaa.

Rennyn ja Johannan vauhti ei hiljene senkään jälkeen, kun The Bricklayer on saatu kuvattua.
Pariskunta suuntaa Kreikasta ensin Cannesin filmijuhlille ja sieltä Amerikkaan, jossa edessä on muutto uuteen kotikaupunkiin Miamiin. Sitä ennen he poikkeavat Los Angelesissa, jossa tavataan Rennyn ystäviä ja kerätään hänen tavaroitaan varastosta mukaan uuteen kotiin. Johannan raskauden loppuviikkoja sävyttää asettautuminen uusiin maisemiin ja uuden synnytyslääkärin hoiviin sekä kodin laitto ja tupaantuliaisten järjestäminen. Samaan aikaan Renny järjestelee jo täyttä päätä seuraavan elokuvansa The Strangersin kuvauksia, jotka alkavat heti syksyllä ja jonka apulaistuottajana Johanna toimii. Kausi huipentuu Harlinien tyttären syntymään sekä koko perheen ensimmäiseen yhteiseen Suomen matkaan. Kotimaassa, Tammion saaressa, vietetään lopuksi vauvan tunteikkaita ristiäisiä.

”Meidän meno ei lapsen myötä tule hiljenemään”

Renny ja Johanna Harlin kertovat tekevänsä sarjansa toista kautta innolla. He lähtivät tekemään The Harlins -sarjaa voidakseen taltioida lapsilleen ja heidän lapsilleen tätä ainutlaatuista vaihetta elämässään. Aviopari on löytänyt unelmansa rakkauden ja toistensa kautta, ja niin työ kuin arkipäiväkin sujuvat onnellisuuden ja optimismin siivittämänä.

”Ensimmäisen kauden valtavan positiivinen vastaanotto on tehnyt meihin syvän vaikutuksen ja rohkaissut meitä sukeltamaan vielä syvemmälle tunteiden skaalaan – täydellisen avoimuuden kautta”, Renny ja Johanna Harlin kertovat.

Toisella kaudella uusien isojen työprojektien edelle menevät avioparin unelmien koti Miamissa sekä tietenkin perheenlisäys, jonka syntymää ja ensiaskeleita sarjassa tiiviisti seurataan.

”Lapsen oikea nimikin paljastuu vielä kauden loppuun mennessä! Meidän meno ei lapsen myötä tule hiljenemään, mutta painopisteet varmasti muuttuvat – aina parempaan päin! Go big, or go home!”, Harlinit toteavat.

Jaksot 1-3:

theharlins-kausi-2-jakso-1.jpg

Jakso 1/10: It’s a girl!
Renny ja Johanna viettävät romanttista, luksuksen täyttämää joulua New Yorkissa. Levon ja
hemmottelun jälkeen on aika matkata takaisin Thessalonikiin ja aloittaa uuden elokuvan kuvaukset.
Kyseessä on suuren luokan actionleffa The Bricklayer, jonka pääosassa on taitavana
draamanäyttelijänä tunnettu Aaron Eckhart. Johannan raskaus alkaa jo näkyä. Kun Harlinit saavat
tietää, että heidän Pumpkiniksi kutsumansa vauva on tyttö, he järjestävät ystävilleen gender reveal
partyt. Pinkit konfetit ryöppyävät loppujen lopuksi esiin Myy-koiran ja kalkkunaleikkeen avulla.

theharlins-kausi-2-jakso-2.jpg

Jakso 2/10: Rakkauden päivä.
Renny täyttää 63 ja viettää elämänsä tunteikkainta syntymäpäivää. Johanna on suunnittelut
rakkaalleen yllätyksen toisensa perään ja on antanut päivälle nimeksi Rakkauden päivä.
Synttäriyllätykset jatkuvat vielä työpaikallakin, jossa vuorossa on jännittävä ja odotettu ensimmäinen kuvauspäivä. Kaiken kruunaa, kun Pumpkin yllättää molemmat vanhempansa päättämällä potkaista ensimmäiset kunnon potkunsa kesken rentouttavan elokuvaillan. Renny ja Johanna iloitsevat, kun The Bricklayerin kuvaukset tuntuvat alkavan onnellisten tähtien alla ja työryhmässä vallitsee loistava yhteishenki. Hyvä fiilis jatkuu, kun Harlinien koira Myy astuu ensimmäistä kertaa kameran eteen ja suoriutuu roolistaan täydellisesti.

theharlins-kausi-2-jakso-3.jpg

Jakso 3/10: Läpi kiviseinän.
Johannan äiti ja isä sekä Rennyn siskontytär tulevat vierailulle Thessalonikiin. Samaan aikaan The
Bricklayerin kuvaksissa eletään kuumeisiä hetkiä, kun työn alla on joukko isoja actionkohtauksia.
Renny nauttii kuin pikkupoika, kun saa ohjata takaa-ajokohtauksia Thessalonikin kapeilla kujilla ja
räjäytellä asuntoja. Kiviseinän läpi syöksyvä Mersu kruunaa kaiken. Vaikka paineet onnistumiseen
ja elokuvan menestykseen ovat kovat, Rennylle työskentely toimintaelokuvan parissa tuntuu
kotiinpaluulta. Tämä on genre, jossa hän on saavuttanut suurimmat menestyksensä ja The
Bricklayer saattaa singota hänet Kiinassa vietettyjen vuosien jälkeen takaisin Hollywoodin huipulle.
Vaikka elokuva vie Johannan ja Rennyn lähes kaiken ajan, heidän pitää myös suunnitella
tulevaisuuttaan ja uuden Miamin kodin metsästys ottaa askeleen eteenpäin. 

Katso Harlinien toiseen tuotantokauteen liittyvät terveiset täältä.

#TheHarlins

The Harlins maksutta MTV Katsomossa ke 24.8. alkaen kahden jakson viikkotahdilla.

The Harlins -ohjelman MTV:lle tuottaa FremantleMedia Finland.

Lähde: Finnpanel TotalTV-mittaus, kaikki 3+ vuotiaat, seurasi / tavoitti = kuinka moni katsoi vähintään 3 minuuttia yhtäjaksoisesti. Adobe Video Analytics.

Oletko kiinnostunut myös muista aiheista?

Ruotsin uutisia autoilusta: bilxperten.se tai ruotsalaisesta POP-musiikista popverket.se – ruotsalaisessa POP-musiikissa on aina menneiden vuosien aikana tapahtunut Suomea enemmän kansainvälisen mittakaavan julkaisuja, mutta miten on 2020-luvun tilanne?

Entä haluatko lukea silloin tällöin satunnaisia uutisia erilaisista suomalaisesta kaupungeista ja tunnetuista suomalaisista, siitä kirjoittelee citylehti.fi aina silloin tällöin. Ja jotain aivan muuta on tarjoamassa https://www.andromedia.fi sivusto, joka käsittelee horoskooppeja ja on aloittamassa vuoden 2022 lopulla vielä omat viikkohoroskoopit. Mutta jo nyt sivustolta löytyy paljon perustietoa horoskoopeista, aivan kuten sotahistoria.fi sivustolta löytyy tietoa suomalaisesta sotahistoriasta.

Ja kun vauhtiin eri sivustojen listauksessa päästiin, niin lopetetaan sitten oman hyvinvoinnin sivustolle eli www.hyvinvoinnintekija.fi joka tuo esille aiheita hyvinvointiimme liittyen.

Hyviä lukuhetkiä ja uusien asioiden löytämisestä oheisilta sivustoilta.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.