PISTOL-SARJA TULOSSA PIAN DISNEY+ -PALVELUUN

Sex Pistolsista kertovan minisarjan kaikki kuusi jaksoa julkaistaan kerralla.

Sarja perustuu Sex Pistolsin kitaristi Steve Jonesin muistelmiin – Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol.

Sarjan on ohjannut Oscar® -voittaja Danny Boyle, joka toimii myös vastaavana tuottajana.

Minisarjan on luonut ja käsikirjoittanut Craig Pearce.

HELSINKI, SUOMI (30. maaliskuuta, 2022) – Disney+ julkisti tänään FX:n Pistol-minisarjan legendaarisesta Sex Pistolsin kitaristista Steve Jonesista. Pistolin on ohjannut Oscar®-voittaja Danny Boyle, ja se saapuu lähiaikoina Disney+ -palvelun Star-valikoimaan. Minisarjan ensi-ilta tuo mukanaan kaikki kuusi jaksoa. Tarkka julkaisuajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Perustuu Jonesin vuoden 2017 muistelmaan Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol, ”Pistol” on luonut ja kirjoittanut Craig Pearce, ja sen ovat tuottaneet Boyle, Pearce, Tracey Seaward, Gail Lyon, Anita Camarata, Steve Jones, Paul Lee, Hope Hartman ja wiip. Sarjan tuottaa FX Productions.

”Pistooli” on kuuden jakson rajoitettu sarja rock and roll -vallankumouksesta. Raivoisa, raivoava myrsky tämän vallankumouksen keskellä ovat Sex Pistols – ja tämän sarjan keskellä on Sex Pistolsin perustajajäsen ja kitaristi Steve Jones. Jonesin hilpeä, tunteellinen ja toisinaan sydäntäsärkevä matka opastaa meidät kaleidoskooppisen tarinan läpi kolmesta eeppisimmistä, kaoottisimmista ja liman roiskuttamimmista vuosista musiikin historiassa. Perustuu Jonesin muistelmiin Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol, tämä on tarina täplikäs, meluisa, työväenluokan lapsijoukko, jolla ei ole tulevaisuutta, joka ravisteli tylsää, korruptoitunutta laitosta ytimeensä, uhkasi kaataa hallituksen ja muutti musiikkia ja kulttuuria ikuisesti.

”Pistoolin” pääosissa ovat Toby Wallace Steve Jonesina, Jacob Slater Paul Cookina, Anson Boon John Lydonina, Christian Lees Glen Matlockina, Louis Partridge Sid Viciousina, Sydney Chandler Chrissie Hyndenä, Talulah Riley Vivienne Westwoodina, Maisie Williams punk-ikoni Jordanina, Emma Appleton Nancy Spungenina ja Thomas Brodie-Sangster Malcolm McLarenina.

Vankka lapsilukko varmistaa, että Disney+ pysyy sopivana katselukokemuksena kaikille perheenjäsenille. Tilaajat voivat asettaa aikuisille suunnatun sisällön käyttöoikeusrajoituksia ja luoda PIN-koodilla suojattuja profiileja jo olemassa olevien Kids-profiilien rinnalle, jotta vanhemmat ja huoltajat saavat mielenrauhaa.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.