C Moren realityuutuus Unelmaduuni Australiassa nähdään MTV3-kanavalla keskiviikkoisin 25.11. alkaen

Realitysarjauutuus Unelmaduuni Australiassa nähdään MTV3-kanavalla keskiviikkoisin 25.11. alkaen klo 20. Sarjassa neljä suomalaista nuorta matkaa maapallon toiselle puolelle haaveissaan leppoisa työ auringon alla, mutta todellisuus onkin rankkaa rehkimistä peräkylien farmeilla. Unelmaduuni Australiassa nousi suosioon elokuisen ensi-iltansa aikaan C Moren ensimmäisenä kotimaisena reality-alkuperäissarjana. 

Unelmaduuni Australiassa -ohjelmassa tutustutaan neljään suomalaiseen kaupunkilaisnuoreen, joilla on haaveena hauska seikkailu maailman toisella puolella ja huoleton työ auringossa. Perillä kuitenkin odottaa lannantuoksuinen työpaikka peräkylien farmeilla. Seurauksena on kulttuurishokki tyttöjen tajutessa, että edessä on kuukausien mittainen työleiri hämähäkkien ja käärmeiden armoilla. Unelmaduunin etsiminenkin käy työstä, mutta onneksi maatilaraatamisen rinnalla päästään juhlimaan Brisbanen yöelämään. Suuren haasteen aiheuttaa myös koronaviruspandemia yltäessään Australiaan.

Australiaan matkaavat 22-vuotias Linda ja 24-vuotias Riikka Helsingistä, 18-vuotias Iida Vantaalta ja 19-vuotias Ninja Kuopiosta. Lue heidän reissunjälkeisistä tunnelmistaan täältä.

Kauden aikana opitaan paljon työnteosta ja -hausta, tutustututaan uuteen kulttuuriin ja tapoihin, muodostetaan ystävyyksiä, juhlitaan ja riidelläänkin. Kaikkein isoin oppi lienee se, että mahdottomilta tuntuvista tilanteistakin pääsee eteenpäin sisukkuudella ja olemalla sekä itselleen että muille armollinen. 

Katso ohjelman esittelyvideo täältä!

Unelmaduuni Australiassa -jaksot

1. Australia-huumaa. Neljä kaupunkilaisnuorta lähtee Australiaan etsimään unelmaduunia tietämättä, että edessä on kolmen kuukauden työleiri syrjäisillä maatiloilla. Heti alkuun tytöt suuntaavat suurkaupungin yöhön. 

2. Farmishokki. Nuoret saapuvat farmeilleen ja kokevat järkytyksen. Räväkkä Iida päätyy ääriuskovaisen perheen maatilalle ja herkkä Linda joutuu noukkimaan eläinten raatoja itku kurkussa. Tämä ei lupaa hyvää.

3. Koaloita ja myötähäpeää. Tytöt bilettävät suurkaupungin sykkeessä ja rahankeräys koalian hyväksi menee kamalalla tavalla pieleen. Lindan ja Riikan työkuviot muuttuvät äkillisesti ja Ninja ahdistuu entisestään.

4. Unelmaduunin metsästys. Riikka ja Linda huomaavat olevansa työttömiä, mutta Ninjalla töitä on liikaakin. Tyttöjen snorklailuretki saa hengenvaarallisen käänteen.

5. Koronavirus iskee. Riikka päätyy käärmeitä vilisevälle farmille. Linda hikoilee työhaastattelussa ja unelmatreffeillä. Ninja epäilee saaneensa koronavirustartunnan ja pian koko Australia on pandemian kourissa. 

6. Kosteat tuplatreffit. Lindan ja Ninjan tuplatreffit johtavat katumukseen seuraavana aamuna. Iida tutustuu perheensä rajuihin kasvatusmetodeihin ja päättää vaihtaa työpaikkaa. 

7. Italialaismiesten pauloissa. Riikka vaihtaa työpaikkaa ja päätyy kuolemaantuomittujen eläinten pariin. Linda pistää poikien päät pyörälle kamelifarmilla ja suututtaa Iidan. Löytääkö Ninja koskaan unelmaduunia?

8. Farmit vaihtoon. Riikkaa houkuttelee Iidan muuttamaan omalle farmilleen. Linda taas kutsuu Ninjan töihin komeita poikia pursuavalle kamelifarmille. Millaisia kipinöitä Ninjan saapuminen saa aikaan? 

9. Selvännäkijä. Linda tapaa selvännäkijän, joka kutsuu paikalle hänen siskonsa hengen. Ninja tuntee vetoa Jayhyn, mutta arkailee pussailua. Tytöt suunnittelevat yhteistä roadtripiä, mutta ilmassa on ristiriitoja. 

10. Hyvästejä ja kiukunpuuskia. Loppu häämöttää ja tytöt lähtevät roadtripille, mutta ilmassa on paljon erimielisyyksiä. Linda asetetaan biletyskieltoon ja Ninja on sotkussa romanssinsa kanssa. Miten kaikki päättyy?

Unelmaduuni Australiassa MTV3-kanavalla keskiviikkoisin 25.11. alkaen klo 20. Mtv-palvelussa jaksot julkaistaan kunkin esityspäivän aamuna. Unelmaduuni Australiassa on C More -alkuperäissarja, koko kausi on katsottavissa C More -suoratoistopalvelussa. 

Unelmaduuni Australiassa -ohjelman MTV:lle tuottaa Aito Media. 

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.