ANGRY BIRDS -ELOKUVA 2:n päätraileri on nyt julkaistu

ANGRY BIRDS -ELOKUVA 2 nähdään elokuvateattereissa kautta maan 9.8.2019. Elokuvan päätraileri on nyt julkaistu ympäri maailman.

Mikään ei yhdistä vannoutuneita vastustajia siten, kuin yhteinen uhka. Siksi Angry Birds -linnut ja vihreät possut ovat nyt liittoutuneet. Uuden lentävän vastustajan uhkaamina linnut ja possut ovat reilun kiistakaveruuden nimissä yhdistäneet voimansa, ritsansa, siipensä ja sorkkansa ollakseen paitsi vahvempia, myös lähempänä toisiaan kuin koskaan. Tuoreessa trailerissa onkin tullut aika pitää vastustajat lähellä, sillä hädässä kiistakaveri tunnetaan.

Angry Birds -elokuvan tapaan myös Angry Birds -elokuva 2:n hahmoääninä kuullaan kotimaisen komedian kiintotähtiä Riku Niemistä (Red) ja Ville Myllyrinnettä (Leonard). Angry Birds -elokuva 2:n suomenkielisessä versiossa tullaan kuulemaan myös lukuisia muita ääninäyttelijöitä – sekä ensimmäisestä Angry Birds -elokuvasta tuttuja että uusia yllättäviäkin ääniä. Elokuvan ääninäyttelijäkaarti julkistetaan myöhemmin.

Angry Birds on suomalaisen Rovio Entertainment Oyj:n omistama brändi, joka syntyi maailmanlaajuisesti suositusta mobiilipelistä. Ensimmäinen Angry Birds -peli lanseerattiin vuonna 2009, joten Angry Birds juhlii tänä vuonna 10-vuotissyntymäpäiviään.

Angry Birds -elokuva 2 on Sony Pictures Animationin ja Sony Pictures Entertainmentin tuotantoa. Suomessa elokuvan levittää ja markkinoi SF Studios.

Ensimmäinen Angry Birds -elokuva (2016) keräsi Suomessa kaikkiaan 336 373 katsojaa. Angry Birds -elokuva 2 saa ensi-iltansa Suomessa 9.8.2019.


Angry Birds -elokuva 2 liidättää lentotaidottomien lintujen ja kujeilevien possujen seikkailut täysin uusiin korkeuksiin! Uusi uhka asettaa sekä Lintusaaren että Possusaaren vaaraan. Red, Sakke, Pommi ja Mahti Kotka värväävät apuun Saken sisaren Silverin ja vanhat kahinat unohtaen he yhdistävät voimansa possujen Leonardin, tämän apulaisen Oonan sekä keksijäpossu Karin kanssa. Yhdessä kiistakaverit muodostavat yllättävän supertiimin pelastaakseen kotinsa.