Akun Tehdas yhteistyöhön Uros Live -areenan kanssa

Akun Tehdas on solminut yhteistyösopimuksen Uros Live -areenan kanssa. Sopimus pitää sisällään areenalle tuotettavat AV-palvelut. Osapuolet myös yhdessä sitoutuvat kehittämään areenan tapahtumatoimintaa ja löytämään parhaat mahdolliset ratkaisut teknisiin tarpeisiin kaiken kokoisiin tapahtumiin.

”Hienoa olla mukana Tampereen uuden maamerkin toiminnassa Akun Tehtaan ydinosaamisen merkeissä”, iloitsee Aku Syrjä.

Uros Live -areena valmistuu joulukuussa 2021. ”Jotta areenalla on paras tekninen tietotaito ja osaaminen, on hienoa saada kumppaniksi valtakunnallisesti toimiva paikallinen kumppani, jolla on kansainvälinen osaaminen”, toteaa Uros Live -areenan toimitusjohtaja Marko Hurme.

Akun Tehtaan kevääseen kuuluu myös palvelusopimus Suomen Jääkiekkoliiton kanssa. Akun Tehdas vastaa keväällä 2022 Suomessa järjestettävien jääkiekon MM-kisojen AV-palveluista Tampereella ja Helsingissä. 

Online:
https://akuntehdas.fi/
https://uroslive.com/

Akun Tehdas on toiminut Ylöjärvellä vuodesta 2003 alkaen. Se on kasvanut yhdeksi maamme suurimmista AV-alan yrityskeskittymistä. Akun Tehdas -brändinimen omistaa Eppu Normaali Oy, jonka tytäryhtiö Oy Aku’s Factory Ltd on solminut merkittävät yhteistyösopimukset Uros Liven ja Suomen Jääkiekkoliiton kanssa.
Yrityksen asiakkaita ovat myös mm. Nelonen Media Live, Warner Music Live, Ruisrock, Pori jazz ja Helsingin juhlaviikot. Oy Aku’s Factory Ltd on ollut teknisenä toteuttajan lukuisissa TV-tuotannoissa kuten SuomiLOVE ja Elämäni Biisi sekä vastannut monen areenakonsertin teknisestä tuotannosta kuten Eppu Normaali ja Tampere Filharmonia, Apulanta ja Anna Puu. www.akuntehdas.fi

UROS LIVE on ensimmäinen kaupungin ydinkeskustaan nouseva elämysareena Euroopassa. Areenan urheilu-, viihde- ja kongressitarjonnasta vastaavat Suomen johtavat toimijat. Hotellitoiminnasta vastaa Lapland Hotels ja ravintolatarjonnan takaa löytyvät muun muassa NoHo Partners, Hartwall, RedBull ja Altia. Viihteen lippulaivana toimii Veikkauksen kasino. Lisäksi Tapparan ja Ilveksen kotipelit muodostavat tärkeän osan tapahtumista. Lipunmyynnistä kaikkiin tapahtumiin vastaa Lippupiste. UROS LIVE valmistuu joulukuussa 2021 ja areenalle mahtuu jopa yli 15.000 katsojaa. UROS LIVE -areenan omistavat LähiTapiola, OP, Ilmarinen, SRV sekä Tampereen Kaupunki. www.uroslive.com

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.